• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Den Haag!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Den Haag

De afvalcontainers van Milieu Service Nederland passen perfect in het milieubewust en duurzaam ondernemen. Voor de afvalverwerking van uw bedrijf bieden wij altijd de juiste oplossing op maat volgens de strengste milieu- en kwaliteitseisen. Met onze afvalcontainers van 120 tot en met 5000 liter en perscontainers van 3 tot en met 34 m³ zorgen wij altijd voor de juiste maatwerkoplossing voor uw afvalverwerking.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Bij het inzamelen en scheiden van uw bedrijfsafval zijn de juiste afvalcontainers onmisbaar. Milieu Service Nederland heeft het grootste aanbod afvalcontainers en rolcontainers van Nederland. Bovendien betaalt u bij ons de laagste prijs. Wij plaatsen uw afvalcontainers in Den Haag en omgeving gratis. Uiteraard zorgen wij ook dat de containers op de juiste tijd geleegd worden. Zo wordt milieubewust en duurzaam ondernemen gemakkelijker.

Miniperscontainer

Uniek voor Nederland is onze miniperscontainer. In deze afvalcontainer wordt uw bedrijfsafval met een verdichting van 9:1 samengeperst. Zo heeft u minder dan 8m² grondoppervlak nodig voor deze container die evenveel afval verwerkt als 24 afvalcontainers van 1100 liter per stuk! De miniperscontainer is zeer gebruiksvriendelijk met zijn eenvoudige besturing en automatische melding als hij bijna vol zit. Als deze afvalcontainer vol zit, legen wij hem binnen 24 uur voor u. Zo zit u nooit zonder afvalverwerking.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Den Haag

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Den Haag

Wilt u veilige en snelle archiefvernietiging voor een scherpe prijs? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor Archiefvernietiging in Den Haag en omstreken.

Meer informatie
Top