• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Den Helder!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Den Helder

Voor alle afvalstromen die vrijkomen bij uw bedrijf in de Kop van Noord-Holland heeft Milieu Service Nederland de beste oplossingen en tarieven. Door onze jarenlange ervaring en grote klantenkring in de omgeving van Schagen, Den Helder en Medemblik kunnen wij in overleg met u bekijken hoe u het best van uw bedrijfsafval af kunt komen. Dus waar u ook zit, in het centrum van Schagen, bij de Agriport langs de A7, of in het nieuwe industriepark Kooypunt bij Den Helder, wij hebben de juiste oplossing! Buiten het reguliere restafval en karton bent u bij Milieu Service Nederland ook voor alle andere afvalstromen, zoals oliehoudend garageafval of glas, aan het goede adres! Door onze grote klantenkring in de omgeving Den Helder en Schagen kunnen wij samen met u afspreken op welke momenten de containers worden geledigd.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Wilt u uw bedrijf runnen zonder zich te veel bezig te houden met randzaken zoals de afvalverwerking. Dan bent u bij Milieu Service Nederland aan het juiste adres! Wij nemen u de zorg en stress van een overvolle container uit handen door in de gehele kop van Noord-Holland afval in te zamelen. Variërend van een kleinere plastic container van 120 liter tot grote metalen containers van 5000 liter, voor alle soorten bedrijven bieden wij vele opties. Wij plaatsen op alle locaties in de Kop van Noord-Holland gratis de containers. Waar uw bedrijf ook gevestigd is, of het nou bijvoorbeeld in de Wieringermeer is of midden in Medemblik.

Ondergrondse container

Wilt u geen container die in het zicht staat of heeft u hier geen ruimte voor, dan biedt Milieu Service Nederland uitkomst in de vorm van ondergrondse containers. Ook deze containers zijn te verkrijgen voor vele afvalstromen, onder andere bedrijfsafval, papier en karton, GFT-afval, flessenglas, incontinentiemateriaal & folie. Dit type containers wordt vaak geplaatst bij grote kantoren en onderwijsinstellingen.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Den Helder

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Den Helder

Milieu Service Nederland biedt ook diverse mogelijkheden tot archiefvernietiging aan. Archiefvernietiging verzorgen wij altijd bij u voor de deur en na afloop ontvangt u van ons een vernietigingscertificaat.

Meer informatie
Top