• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Dordrecht!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Dordrecht

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en voordelige manier om al uw soorten afval te laten verwerken? Dan is Milieu Service Nederland de partner bij uitstek voor uw bedrijf. Jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van duurzaam afval verwerken. Milieu Service Nederland is volledig gecertificeerd op het gebied van de strengste milieu- en kwaliteitseisen en heeft containers in alle soorten en maten.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Voor het inzamelen en scheiden van afval is het essentieel om de juiste afvalcontainers te hebben. Ook dragen wij zorg voor het op tijd en juist ledigen van de containers met afval en het transport hiervan. Een afvalcontainer op het Statenplein in Dordrecht, op de Grote Markt in Gorinchem, op de Koninginneweg in Zwijndrecht of ergens anders in de omgeving? Geen probleem! Het laten plaatsen van een afvalcontainer is geheel kosteloos!

Miniperscontainer

Milieu Service Nederland heeft allerlei soorten en maten afvalcontainers maar uniek voor Nederland is de speciaal door ons ontworpen en ontwikkelde Miniperscontainer. Een handig concept voor ondernemingen met minder vloeroppervlak, want de pers kan het losse afval zeer klein maken waardoor op een kleine locatie toch veel afval verwerkt kan worden. De Miniperscontainer kan ook worden uitgerust met een automatische volmelder. Deze geeft dan een seintje als de container bijna vol is. Dankzij onze snelle service kunnen wij binnen 24 uur na de melding de container ledigen.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Dordrecht

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Dordrecht

Naast het verwerken van de reguliere afvalstromen zoals restafval bieden wij ook mogelijkheden om uw archief (op locatie) te vernietigen.

Meer informatie
Top