• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Eindhoven!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Eindhoven

Milieu Service Nederland biedt dé oplossing voor afvalverwerking die zowel rekening houdt met het milieu als met uw portemonnee! De afvalcontainers die Milieu Service Nederland levert voldoen aan de nieuwste eisen als het gaat om duurzaamheid en milieu. Ons assortiment in de omgeving van Eindhoven bestaat uit afvalcontainers voor elk type afvalstroom, rolcontainers van 120 tot en met 5000 liter en stationaire en zelfpersende perscontainers tot een inhoud van 34 m3. Voor elk bedrijf heeft Milieu Service Nederland een oplossing op maat en de juiste afvalcontainer in Eindhoven of elders in Brabant.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

De inzameling van uw totale afvalstroom binnen uw bedrijf is te vereenvoudigen door de juiste afvalcontainer te hebben die aansluit op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Het grootste assortiment aan afvalcontainers van Eindhoven en elders in Brabant vindt u bij Milieu Service Nederland. De totaalzorg van uw restafval is bij ons in goede handen. Milieu Service Nederland plaatst bij uw bedrijf in en om Eindhoven de afvalcontainer kosteloos. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er op het juiste moment een transport komt om de afvalcontainers te legen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het vuilnis dat bij uw bedrijf vrijkomt.

Miniperscontainer

Eén van de soorten containers voor afval in ons assortiment is de minipers. Dit type container is uniek in Nederland. De afvalperscontainer is een relatief kleine afvalpers - een Miniperscontainer - die ondanks de afmetingen een zeer grote capaciteit afval kan verwerken. De minipers is overal leverbaar in Eindhoven, Helmond, Veldhoven of ergens anders in Brabant en verkrijgbaar in inhoudsmaten tot wel 27m3. Vergelijkbaar met 24 containers voor restafval met een inhoudsmaat van 1100 liter. Daarmee is de minipers container een gigantische ruimtebesparing op een oppervlak van slechts 8 vierkante meter. De pers heeft een automatische volmelder die een melding geeft wanneer de container met het samengeperste afval bijna vol is. Om te zorgen dat u nooit met een volledig volle Miniperscontainer te maken heeft, legen wij de perscontainer in Eindhoven en omgeving binnen 24 na melding.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Eindhoven

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Eindhoven

Wilt u veilige en snelle archiefvernietiging voor een scherpe prijs? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor archiefvernietiging in Eindhoven en omstreken.

Meer informatie
Top