• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Enschede!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Enschede

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en voordelige manier om uw afval te laten verwerken in de omgeving van Almelo en Enschede? Dan is Milieu Service Nederland de partner bij uitstek voor uw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van duurzaam afval verwerken. Milieu Service Nederland is volledig gecertificeerd op het gebied van de strengste milieu- en kwaliteitseisen en heeft containers in alle soorten en maten.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Voor het inzamelen en scheiden van afval is het essentieel om de juiste afvalcontainers te hebben. Uiteraard heeft het type bedrijf ook een grote invloed op de afvalstroom, een bakkerij in Hengelo zal andere hoeveelheden en soorten afval aanbieden als een agrarisch bedrijf in Twente. Is uw bedrijf gevestigd aan de Waag in Almelo, op het bedrijventerrein Enschede- West, op de Markt in Enschede, aan de Marktstraat in Oldenzaal of ergens anders in de omgeving? Geen probleem! Wij plaatsen de gewenste afvalcontainer zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Ook dragen wij zorg voor het op tijd en juist ledigen van de containers.

Miniperscontainer

Het assortiment van Milieu Service Nederland heeft vele verschillende typen afvalcontainers maar uniek voor Nederland is de speciaal voor ons ontworpen en ontwikkelde Miniperscontainer. Vooral een handig concept voor ondernemingen met minder vloeroppervlak, want de pers container kan het losse afval zeer klein maken waardoor op een kleine locatie toch veel afval verwerkt kan worden. De miniperscontainer kan ook worden uitgerust met een automatische volmelder. Deze geeft een seintje aan onze planning als de container bijna vol is. Dankzij onze snelle service kunnen wij binnen 24 uur na de melding de container ledigen.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Enschede

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Enschede

Naast het verwerken van de reguliere afvalstromen zoals restafval bieden wij ook mogelijkheden om uw archief (op locatie) te vernietigen.

Meer informatie
Top