• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Groot-Alkmaar!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Groot-Alkmaar

Of uw bedrijf nou in Alkmaar, Bergen of Heerhugowaard gevestigd is, Milieu Service Nederland heeft in de hele regio Groot-Alkmaar het grootste assortiment afvalcontainers. Van papier en bedrijfsafval tot chemicaliën, elke afvalstroom is bij Milieu Service Nederland in goede handen.

Meer informatie

Afvalcontainers in diverse groottes

Voor het inzamelen en scheiden van afval is het essentieel om de juiste grootte afvalcontainers te hebben. Uiteraard heeft het type bedrijf ook een grote invloed op de afvalstroom. Of u nou een productiebedrijf heeft in Alkmaar, een bakkerij in Bergen of een kantoor in Heerhugowaard, in heel de regio Groot-Alkmaar leveren wij afvalcontainers in diverse groottes. Wij plaatsen de gewenste afvalcontainer zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Ook dragen wij zorg voor het op tijd en juist ledigen van de containers.

Grote inhoud, kleine ruimte

Een unieke afvalcontainer voor Nederland. De Miniperscontainer is klein van buiten, maar kan grote hoeveelheden afval verwerken. Op de 8m2 die de container inneemt kunt u net zoveel afval kwijt als in 24 grote afvalcontainers van 1100 liter per stuk. Bij ons komt automatisch een melding binnen als de container bijna vol zit en wij zullen in dat geval binnen 24 uur uw container ledigen! Doordat de Miniperscontainer niet groot is, kan hij ook op kleine locaties geplaatst worden. En dat in de hele regio Groot-Alkmaar!

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Groot-Alkmaar

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Groot-Alkmaar

Milieu Service Nederland biedt ook diverse mogelijkheden tot archiefvernietiging aan. Dankzij de combinatie van het grootste assortiment rolcontainers en securityboxen zijn wij in staat om in heel de regio Groot-Alkmaar papier te vernietigen, voor uw deur en tegen de scherpste tarieven.

Meer informatie
Top