• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Heerenveen!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Heerenveen

Of u nu als eenmanszaak aan de Dracht in het centrum van Heerenveen zit of met een groot pand langs de A7 bij Drachten, Milieu Service Nederland biedt alle bedrijven een oplossing om afvalstromen te verwerken. Buiten het restafval of de papier-kartonstroom heeft Milieu Service Nederland ook rolcontainers voor meer specifiekere afvalstromen. Voorbeelden hiervan zijn garageafval, etensresten, glas of medisch afval. Voor al uw afvalstromen krijgt u een container waardoor alles goed gescheiden blijft en duurzaamheid is gewaarborgd. Milieu Service Nederland beschikt over het grootste aanbod rolcontainers van Nederland, variërend van 120 liter tot 5000 liter.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

U wilt zich zo min mogelijk bezighouden met uw afvalverwerking en uw volle aandacht besteden aan uw eigen bedrijfsvoering. Wij van Milieu Service Nederland kunnen al deze zorgen uit handen nemen. Een medewerker van ons komt langs om met u te overleggen wat uw wensen, afvalstromen en ruimte (niet onbelangrijk!) zijn. Wij plaatsen de rolcontainers op elke locatie komen. Dit plaatsen is in uw omgeving in alle gevallen gratis.

Ondergrondse container

Als u bijvoorbeeld gevestigd bent midden in Heerenveen en veel afval produceert komt u wellicht ruimte te kort voor uw afval. U wilt dit uiteraard niet los buiten de containers hebben liggen omdat dit naast de geuroverlast ook een onprofessioneel gezicht is. Hiervoor biedt een ondergrondse container uitkomst. Deze containers zijn leverbaar voor verschillende afvalstromen en worden bij u in de grond geplaatst. Zo heeft u altijd voldoende capaciteit voor uw afval en is alleen de vulopening bovengronds. Dit type containers is ook vaak te vinden bij bijvoorbeeld recreatiegebieden zoals een meer of plas maar ook grotere kantoorpanden of horecagelegenheden hebben vaak dit soort containers.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Heerenveen

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Heerenveen

Milieu Service Nederland is ook specialist op het gebied van archiefvernietiging. Ook bij u in Friesland leveren wij deze dienst. Hiervoor zijn meerdere opties beschikbaar. Van eenmalige tot frequente papier- en archiefvernietiging.

Meer informatie
Top