• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in de Hoeksche Waard

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Hoeksche Waard

Met de containers van Milieu Service Nederland verwerkt u afval op ecologische verantwoorde en duurzame wijze. Onze afvalcontainers voldoen aan de laatste milieu- en kwaliteitseisen. Met afvalcontainers van 120 tot en met 5000 liter en perscontainers van 3 tot en met 34 m³ bieden wij altijd de oplossing die u zoekt. Milieu Service Nederland beschikt over het grootste assortiment afvalcontainers van Nederland. Bovendien plaatsen wij binnen 24 uur na uw aanvraag de gewenste container voor uw deur in de Hoeksche Waard.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Een afvalcontainer of rolcontainer voor afvalinzameling helpt bij het eenvoudig inzamelen en scheiden van uw bedrijfsafval. Wij plaatsen in heel de Hoeksche Waard uw afvalcontainer gratis en legen deze op het juiste moment. Wij bieden u een oplossing voor uw afvalverwerking die is toegespitst op uw specifieke situatie. De ideale oplossing voor milieubewust en duurzaam ondernemen, voor de laagste prijs.

Miniperscontainer

De Miniperscontainer is klein van buiten, maar kan grote hoeveelheden afval verwerken en is daarmee uniek voor Nederland. U kunt op de 8m2 die de container inneemt net zoveel afval kwijt als in 24 grote afvalcontainers van 1100 liter per stuk. Als de container bijna vol zit komt bij ons automatisch een melding binnen en ledigen wij de Miniperscontainer binnen 24 uur! Doordat de Miniperscontainer niet groot is, kan hij ook op kleine locaties, bijvoorbeeld parkeergarages, in de Hoeksche Waard geplaatst worden.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van de Hoeksche Waard

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Hoeksche Waard

Milieu Service Nederland biedt ook mogelijkheden tot archiefvernietiging aan. Dankzij de combinatie van het grootste assortiment rolcontainers en securityboxen zijn wij in staat om in heel de Hoeksche Waard papier te vernietigen, voor uw deur en tegen de scherpste tarieven.

Meer informatie
Top