• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Hoorn!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Hoorn

Voor alle typen bedrijven in de regio Hoorn en Enkhuizen heeft Milieu Service Nederland een passende afvalcontainer, welke afvalstromen er ook vrijkomen bij uw bedrijfsvoering. Door ons grote klantenbestand in West-Friesland, met klanten op onder andere Hoorn '80 en in de Schepenwijk in Enkhuizen kunnen wij u de scherpste tarieven en vele opties bieden voor het ophalen van uw afval.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Om uw bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te laten verlopen is het noodzakelijk om uw afvalvoorziening goed in te delen. Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken van uw afvalstromen en de kwantiteiten hiervan. Zo kunnen wij samen met u een persoonlijke afvalvoorziening afstemmen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kleine container (de reguliere kliko) en deze met een hogere frequentie te laten ledigen of juist een grotere container met een lagere frequentie, net wat voor u het beste uit komt. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam kunnen wij u snel ter dienst zijn in West-Friesland. Of uw bedrijf nu gevestigd is op de Oude Veiling in Hoorn of in Stede Broec, afvalcontainers kunnen we overal plaatsen en dit is in alle gevallen gratis.

Ondergrondse container

Milieu Service Nederland biedt ook mogelijkheden om ondergrondse afvalcontainers te plaatsen. Heeft u minder ruimte op uw terrein of wilt u uw container niet in het zicht hebben staan? Dan is de ondergrondse container een mogelijkheid voor uw bedrijf. Dit type container is vaak te vinden bij sportclubs en grotere kantoorpanden.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Hoorn

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Hoorn

Milieu Service Nederland biedt vele mogelijkheden voor het ledigen van uw afvalstromen. Naast rolcontainers en mini-percontainers kunnen wij ook uw archief vernietigen in Noord-Holland. Onze archiefvernietiging doen wij altijd bij u voor de deur, zo kunt u toezien op een vertrouwelijke vernietiging van het archief.

Meer informatie
Top