• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

BINNEN 24 UUR EEN AFVALCONTAINER VOOR UW DEUR IN KAATHOVEN!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Kaathoven

Door uw afval te scheiden bespaart u zowel het milieu als kosten. Restafval af laten voeren kost geld, terwijl andere afvalstromen u juist geld op leveren. Milieu Service Nederland heeft het grootste aanbod afvalcontainers van Kaathoven en omgeving. Met onze containers wordt afval scheiden makkelijker. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van duurzaam afval scheiden hebben wij altijd een passende oplossing voor u.

Rolcontainer of perscontainer

Milieu Service Nederland heeft veel verschillende soorten afvalcontainers. Van rolcontainers tot perscontainers en ondergrondse afvalcontainers. Daardoor hebben wij voor ieder bedrijf en elke hoeveelheid afval een oplossing.

Rolcontainers in Kaathoven

Met het grootste aanbod afvalcontainers van Kaathoven vinden wij altijd de juiste maat container voor u. Voor rolcontainers van 120 tot 5000 liter kunt u bij ons terecht. Een duidelijke kleurstelling maakt het voor u makkelijk om verschillende afvalstromen te scheiden. Wij plaatsen afvalcontainers gratis en vaak binnen 24 uur.

Het grootste aanbod afvalcontainers van Kaathoven

Lees meer

Miniperscontainer

Heeft u veel afval, dan is een perscontainer wellicht iets voor u. Dat kan een grote van 8 t/m 34m3 zijn, maar wij hebben ook de Miniperscontainer. De Miniperscontainer is ideaal wanneer niet beschikt over veel ruimte, maar wel veel afval heeft. Door de hoge verdichting kunt u wel 27m3 kwijt op de ruimte van een parkeerplaats. Dat is het afval dat in 11 containers van 1100 liter past. En zit de Miniperscontainer bijna vol? Dan krijgen wij dat automatisch door en zijn we binnen 24 uur in Kaathoven om de Miniperscontainer te ledigen.

Ondergrondse container

Voor sommige bedrijven in Kaathoven is een ondergrondse afvalcontainer de beste oplossing. Door het afval onder de grond op te slaan worden nare geurtjes voorkomen en kan ongedierte niet bij het afval komen. En als het om een container voor glas gaat, dempt het ook nog eens het geluid. Ondergrondse afvalcontainers zijn er van 3 tot 5m3. Is uw container vol dan laat u het ons weten. Wij zorgen dat deze binnen 24 uur geledigd wordt.

Archiefvernietiging in Kaathoven

Milieu Service Nederland is ook specialist in archiefvernietiging in Kaathoven. Wij zorgen voor betrouwbaar vervoer en vernietiging van uw archief. Dit wordt gedaan met speciale wagens die beschikken over een dubbele achterkant zodat de containers niet in de buitenlucht geleegd worden. Niemand ziet uw documenten dus. Het wordt vervolgens vernietigd op een depot.

De voordelen van Milieu Service Nederland

  • Het grootste aanbod afvalcontainers van Kaathoven
  • Laagste tarieven van Nederland
  • Uw rolcontainer binnen 24 uur gratis geplaatst
  • Ook (Mini)perscontainers en ondergrondse afvalcontainers
  • 100% milieubewust en duurzaam
  • Als u voor ons kiest, zorgen wij voor een geruisloze overgang
Top