• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Leeuwarden!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Leeuwarden

U wilt met uw bedrijf zo veel mogelijk aandacht besteden aan het bedrijf zelf en niet aan randzaken zoals uw afvalzorg. Die zorg kan Milieu Service Nederland u geheel uit handen nemen. U geeft zelf aan wat u graag als inhoudsmaat en ledigingsfrequentie wilt, zo zit u nooit met een overvolle container of onnodige extra kosten. Uiteraard staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om u van adviezen te voorzien. Wij kunnen hiervoor bij u op locatie langs in Leeuwarden of Dokkum komen. Het type bedrijf maakt bij Milieu Service Nederland geen verschil, wij hebben klanten variërend van agrarische bedrijven tot garagebedrijven of grote kantoren, elke klant is voor ons even belangrijk. Ook de locatie van uw bedrijf maakt geen verschil in kosten, ondanks de afstand tot ons hoofdkantoor in Amsterdam, wij kunnen u in de hele omgeving van Leeuwarden, Dokkum en omliggende steden de laagste tarieven garanderen!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Het plaatsen van rolcontainers is in uw regio zelfs helemaal gratis en is op alle locaties mogelijk, of u bedrijf nou binnen de stadswallen van Dokkum is gevestigd of op het nieuwe bedrijventerrein Nieuw Stroomland bij Leeuwarden, dit maakt geen enkel verschil.

Ondergrondse container

Is uw bedrijf bijvoorbeeld gevestigd in een oud stadshart waar de ruimte schaars is maar heeft u toch veel afval? Dan kan een (semi-)ondergrondse container voor u uitkomst bieden. Deze containers worden ondergronds geplaatst en alleen de vulopening is bovengronds zichtbaar. Zo heeft u een grote capaciteit en toch weinig overlast van veel afval. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor de ondergrondse containers bij u in de buurt.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Leeuwarden

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Leeuwarden

Naast de reguliere afvalstromen die bij bedrijven vrijkomen is Milieu Service Nederland ook specialist in het vernietigen van uw papieren archief. Ook dit is in de omgeving van Leeuwarden mogelijk tegen de scherpste tarieven. Uiteraard krijgt u na vernietiging een certificaat zodat u zeker bent van een discrete service.

Meer informatie
Top