• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Maastricht!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Maastricht

Milieu Service Nederland biedt oplossingen voor al uw afvalstromen in de omgeving van Maastricht en Valkenburg. Van papier en bedrijfsafval tot glas en swill, elke afvalstroom is bij Milieu Service Nederland in goede handen! Samen bekijken we de mogelijkheden op welke wijze uw afvalstromen afgevoerd kunnen worden. Vervolgens legen we de afvalcontainers op de momenten dat het voor u het beste uitkomt.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Het hebben van de juiste container maakt het verzamelen en laten scheiden van afval eenvoudiger. Milieu Service Nederland beschikt over het grootste assortiment afvalcontainers van Nederland: van kleine plastic containers van 120 liter tot grote metalen afval containers van 5000 liter! Is uw bedrijf gevestigd op de Markt in Maastricht, aan de Cauberg in Valkenburg, of ergens anders in de regio Limburg? Het laten plaatsen van de afvalcontainer is in alle gevallen gratis!

Miniperscontainer

De miniperscontainer is een voor Nederland unieke afvalcontainer. Ondanks de geringe afmetingen (een vloeroppervlak van nog geen 8m²) heeft deze container enorme capaciteit. Zo past er tot 27m³ los bedrijfsafval in, dat gelijk staat aan 24 afvalcontainers van 1100 liter per stuk! De miniperscontainer is eenvoudig in gebruik en geeft een automatisch melding als de container bijna vol is. Binnen 24 uur komen wij uw miniperscontainer legen zodat u geen hinder van een overvolle container zal ondervinden.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Maastricht

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Maastricht

Milieu Service Nederland biedt ook diverse mogelijkheden tot archiefvernietiging aan. Archiefvernietiging verzorgen wij altijd bij u voor de deur en na afloop ontvangt u van ons een vernietigingscertificaat.

Meer informatie
Top