• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Nijmegen!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Nijmegen

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en voordelige manier om uw afval te laten verwerken in de omgeving van Nijmegen en Cuijk? Dan is Milieu Service Nederland de partner bij uitstek voor uw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van duurzaam afval verwerken. Milieu Service Nederland is volledig gecertificeerd op het gebied van de strengste milieu- en kwaliteitseisen en heeft containers in alle soorten en maten.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Bij Milieu Service Nederland staat de klant altijd centraal, het is ons doel om u alle zorg met betrekking tot afval te ontnemen. In de gehele regio staan wij voor u klaar, ongeacht het type bedrijf of de locatie. Wij bieden u vele opties qua inzamelmiddelen tegen een zeer scherp tarief. Wij leveren rolcontainers van 120 liter tot 5000 liter en alle tussenliggende maten. Niet alleen op de grote bedrijventerreinen in Nijmegen maar ook in alle omliggende dorpen plaatsen wij elke container gratis, op het moment dat het u uitkomt! Uiteraard stemmen wij ook de ophaaldata en -frequentie met u af, om u zo de zorg over afval te ontnemen. Zodat u rustig uw bedrijfsvoering voort kunt zetten zonder hier last van te ondervinden.

Ondergrondse container

Veel bedrijven hebben veel afval dat vrijkomt maar hebben niet de ruimte voor een grote container of willen deze niet in het zicht hebben staan. Hiervoor kunt u kiezen voor een kleinere container met een grote ophaalfrequentie maar u kunt ook kiezen voor de ondergrondse of semi-ondergrondse afvalcontainer. Hier is de container zelf in de grond verwerkt en ziet u alleen de vulopening bovengronds. Met deze container heeft u een mooi weggewerkte en geurvrije manier van afval inzamelen. De ondergrondse container is leverbaar in vele verschillende maten en voor elke afvalstroom.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Nijmegen

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Nijmegen

Buiten het verwerken van al uw afvalstromen biedt Milieu Service Nederland ook de optie om uw (vertrouwelijke) archief te vernietigen, ook dit doen wij in alle locaties in het Rijk van Nijmegen en de omgeving hiervan.

Meer informatie
Top