• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Spijkenisse!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Spijkenisse

Komt er bij uw firma regulier bedrijfsafval, papier & karton, swill, glas, plastic, vertrouwelijk papier of chemisch afval vrij? Bij ons is al uw bedrijfsafval in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in efficiënte totaaloplossingen voor de verwijdering van alle soorten bedrijfsafval. Milieu Service Nederland hanteert hiervoor de laagste tarieven voor afvalcontainers. Wij bieden u een oplossing voor uw afvalverwerking die is toegespitst op uw specifieke situatie.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Op zoek naar een afvalcontainer in de regio Spijkenisse, Hellevoetsluis of Ridderkerk? Bij Milieu Service Nederland bent u aan het juiste adres! Van kleine plastic 120 liter afvalcontainers tot grote metalen rolcontainers van 5000 liter. Voor elk bedrijf bieden wij een passende oplossing om het afval in te zamelen. Wij zorgen voor de verwerking van uw afval en wij doen dit op een duurzame en milieuverantwoorde wijze. Milieu Service Nederland is naast ISO 9001 (kwaliteit) dan ook ISO 14001 (milieu) gecertificeerd.

Is uw bedrijf bijvoorbeeld gevestigd aan het Haringvliet in Hellevoetsluis, in de wijk Drievliet te Ridderkerk of op de Markt te Spijkenisse? Geen enkel probleem, Milieu Service Nederland bezorgt gratis haar afvalcontainers door heel Nederland!

Miniperscontainer

Weinig ruimte en veel afval? Milieu Service Nederland heeft een geweldige oplossing: de unieke minipers container! In deze container kunt u 27m3 afval kwijt op een ruimte van minder dan 8m2! Deze geweldige minipers container verkleint uw afval zodanig dat u 24 afvalcontainers van 1100 liter kwijt kunt in deze Miniperscontainer! U bespaart kosten en ruimte!

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Spijkenisse

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Spijkenisse

Milieu Service Nederland biedt ook mogelijkheden tot archiefvernietiging aan.

Meer informatie
Top