• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Tilburg!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Tilburg

Milieu Service Nederland is dé partner voor u als u op een duurzame en voordelige manier van uw afval af wilt. Het hebben van de juiste container maakt het een stuk eenvoudiger om uw afval in te zamelen en te scheiden. Naast het reguliere restafval zamelen wij ook vele specifiekere afvalstromen als olieresten of papier-karton in. Ook de vele bedrijven in de chemische industrie uit Tilburg zijn bij ons aan het juiste adres als het gaat om verwerken van chemisch afval.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Of u nu een groot bedrijf op het Kraaiven in Tilburg hebt of een kleine winkel in het centrum van Dongen. Door onze jarenlange expertise met afvalinzameling kunnen wij voor u een advies op maat maken. Uiteraard bedienen wij ook de omliggende dorpen in de omgeving van Tilburg en Dongen, in alle regio’s tegen zeer gunstige tarieven en vele opties. Milieu Service Nederland heeft het grootste assortiment aan containers en wij kunnen vele verschillende frequenties voor het ophalen aan u aanbieden. Zo kunt u zelf besluiten of liever een kleine container vaak opgehaald ziet worden of juist een grotere container die een lagere frequentie heeft. De klant en haar wensen staan volledig centraal bij Milieu Service Nederland. In de omgeving van Dongen en Tilburg (en daarnaast ook in heel Noord-Brabant) komen wij de containers gratis bij u plaatsen, op het moment dat het voor u uitkomt.

Ondergrondse container

Als u bijvoorbeeld met uw kantoor midden in Tilburg gevestigd bent waar de ruimte schaars is kunnen wij het ons voorstellen u niet graag een zeer grote container in de garage wilt hebben. Om dit probleem te omzeilen hebben wij de ondergrondse container die mogelijk een oplossing biedt. Deze container wordt in zijn geheel of gedeeltelijk onder de grond geplaatst waardoor u voor de hoeveelheid afval een relatief klein oppervlakte kwijt bent, alleen de vulopening is bovengronds en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook de geheel ondergrondse en de deels ondergrondse containers zijn er voor meerdere afvalstromen(o.a. bedrijfsafval, papier en karton, GFT-afval, flessenglas, incontinentiemateriaal of folie) en inhoudsmaten leverbaar.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Tilburg

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Tilburg

Naast de reguliere containers biedt Milieu Service Nederland ook mogelijkheden om archief te vernietigen met speciaal hiervoor geproduceerde vrachtwagens. Zo kunt u vertrouwen op een volledig discrete manier van papiervernietiging.

Meer informatie
Top