• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Utrecht!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Utrecht

Verwerk afval op ecologische verantwoorde en duurzame wijze met de afvalcontainers van Milieu Service Nederland. Onze afvalcontainers voldoen aan de laatste milieu- en kwaliteitseisen. Bovendien hebben wij het grootste assortiment aan afvalcontainers voor de laagste prijs. Met afvalcontainers van 120 tot en met 5000 liter en perscontainers van 3 tot en met 34 m³ bieden wij altijd de oplossing die u zoekt.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Scheid en verzamel uw bedrijfsafval eenvoudig met behulp van onze afvalcontainers of rolcontainers voor afvalinzameling. In Utrecht en omgeving plaatsen wij de containers gratis voor u en zorgen wij dat ze op de juiste tijd worden geleegd. Optimaal gemak, aantrekkelijke prijs en duurzaamheid gegarandeerd.

Miniperscontainer

Een unieke afvalcontainer voor Nederland. De miniperscontainer is klein van buiten, maar kan enorme hoeveelheden afval verwerken. Doordat het vuil met een verdichting van 9:1 wordt samengeperst, past het vuil van 24 afvalcontainers van 1100 liter per stuk erin. En dat op nog geen 8m² vloeroppervlakte! Zijn eenvoudige besturing en automatische melding als hij bijna vol is, maken de miniperscontainer buitengewoon gebruiksvriendelijk. Mocht hij vol zijn, dan wordt de miniperscontainer door Milieu Service Nederland binnen 24 uur geleegd. Zo zit u nooit zonder afvalverwerking.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Utrecht

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Utrecht

Wilt u veilige en snelle archiefvernietiging voor een scherpe prijs? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor Archiefvernietiging in Utrecht en omstreken.

Meer informatie
Top