• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Woerden!

Bekijk ons aanbod

Afvalcontainer Woerden

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en voordelige manier om al uw soorten afval te laten verwerken voor uw bedrijf in de regio Woerden? Dan is Milieu Service Nederland de partner bij uitstek voor uw bedrijf. Jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van duurzaam afval verwerken. Milieu Service Nederland is volledig gecertificeerd op het gebied van de strengste milieu- en kwaliteitseisen en heeft containers in alle soorten en maten.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Veel afval en een kleine container? Of weinig afval en een grote container? Dat zet geen zoden aan de dijk. Voor het inzamelen en scheiden van afval is het essentieel om de juiste afvalcontainers te hebben.In Woerden en omgeving heeft Milieu Service Nederland het grootste assortiment afvalcontainers. U kunt zelf de gewenste ledigingfrequentie aangeven. Zo maakt u geen onnodige kosten voor uw afvalverwerking.

Miniperscontainer

Uniek voor Nederland is de Miniperscontainer. Deze is speciaal voor Milieu Service Nederland bontworpen en ontwikkeld. De Miniperscontainer is vooral handig voor ondernemingen met minder vloeroppervlak, op slechts 8m2 verwerkt de Miniperscontainer evenveel afval als 24 containers van 1100 liter. De Miniperscontainer kan worden uitgerust met een automatische volmelder. Deze geeft een seintje aan onze planning als de container bijna vol is. Dankzij onze snelle service kunnen wij binnen 24 uur na de melding de container ledigen. De container wordt vervoerd met een kleine wagen waardoor deze ook op lastig te bereiken locaties zoals dijken, landwegen of in parkeergarages te plaatsen is.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Woerden

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Woerden

Milieu Service Nederland biedt ook diverse mogelijkheden tot archiefvernietiging aan. Archiefvernietiging verzorgen wij altijd bij u voor de deur en na afloop ontvangt u van ons een vernietigingscertificaat.

Meer informatie
Top