• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Zaltbommel!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Zaltbommel

Milieu Service Nederland biedt oplossingen voor al uw afvalstromen. Van papier en bedrijfsafval tot swill en chemicaliën. Voor elke afvalstroom kunt u bij Milieu Service Nederland terecht voor de juiste afvalcontainers! In de regio Zaltbommel, Culemborg, Tiel en Geldermalsen heeft u binnen 24 uur uw afvalcontainer voor de deur staan. Vervolgens legen we de afvalcontainers op de momenten dat het voor u het beste uitkomt.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Het hebben van de juiste afvalcontainers is essentieel voor het inzamelen en scheiden van uw bedrijfsafval. Uiteraard heeft het type bedrijf ook een grote invloed op de afvalstroom. Een bakkerij in Zaltbommel zal andere hoeveelheden en soorten afval aanbieden dan een agrarisch bedrijf in Culemborg. Maar ook in Tiel, Geldermalsen en de rest van de regio plaatsen wij de gewenste afvalcontainer zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Bovendien dragen wij zorg voor het op tijd en juist ledigen van de containers.

Miniperscontainer

De Miniperscontainer is een unieke afvalcontainer voor Nederland. De Miniperscontainer is klein van buiten, maar kan grote hoeveelheden afval verwerken. Op de 8m2 die de container inneemt kunt u net zoveel afval kwijt als in 24 grote afvalcontainers van 1100 liter per stuk. Bij ons komt automatisch een melding binnen als de container bijna vol zit en wij legen in dat geval binnen 24 uur uw container! Doordat de Miniperscontainer niet groot is, kan hij ook op kleine locaties geplaatst worden. En dat in de hele regio Zaltbommel!

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Zaltbommel

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Zaltbommel

Naast het inzameling van bedrijfsafval biedt Milieu Service Nederland ook mogelijkheden om archieven en vertrouwelijk papier te vernietigen in de regio Zaltbommel.

Meer informatie
Top