• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Zwolle!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Zwolle

Milieu Service Nederland heeft voor al uw afvalstromen een passende afvalcontainer! In Zwolle en omgeving plaatsen wij afvalcontainers binnen 24 uur. Wij zijn volledig gecertificeerd op het gebied van de strengste milieu- en kwaliteitseisen. Milieu Service Nederland: uw partner voor duurzame afvalverwerking.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Voor snelle en makkelijke afvalverwerking maakt u gebruik van de juiste afvalcontainers. Milieu Service Nederland beschikt over het grootste assortiment afvalcontainers van Nederland. U kunt bij ons de gewenste ledigingfrequentie aangeven. Zo voorkomt u dat u onnodige kosten maakt voor uw afvalverwerking. Of uw bedrijf nu gevestigd is aan de Botermarkt in Kampen of de Grote Markt in Zwolle, afvalcontainers kunnen we overal plaatsen en dit is in alle gevallen gratis

Miniperscontainer

Milieu Service Nederland heeft een uniek soort afvalcontainer in haar assortiment: de miniperscontainer. In Zwolle en omstreken kiest u voor de mini-perscontainer vanwege haar geringe afmetingen (een vloeroppervlak van nog geen 8m2) en de enorme capaciteit voor afvalverwerking. De mini perscontainer kan 24 afvalcontainers van 1100 liter per stuk aan afval verwerken. Vanwege het kleine formaat is de miniperscontainer in Zwolle, Kampen en omstreken overal eenvoudig te plaatsen. Denk bijvoorbeeld ook aan parkeergarages en fietsenstallingen.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Zwolle

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Zwolle

Milieu Service Nederland biedt een breed scala aan afvalverwerking aan. Naast miniperscontainers en afvalcontainers doen wij ook aan archiefvernietiging in Zwolle, Kampen en omstreken. Onze archiefvernietiging doen wij altijd bij u voor de deur, zodoende bent u gegarandeerd van betrouwbare vernietiging.

Meer informatie
Top