• Scherpste tarieven
 • Binnen 24 uur uw container voor de deur
 • Grootste aanbod van NL
 • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
 • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

ZOETERMEER

Ondanks dat het inzamelen van bedrijfsafval niet tot de kerntaken van de gemeente behoort, is het op veel plaatsen wel mogelijk om een contract met de gemeente af te sluiten om bedrijfsafval in te zamelen. Dit was ook jarenlang het geval in Zoetermeer. Ongeveer 350 bedrijven laten hun rolcontainers met bedrijfsafval ophalen door de gemeente. De gemeente gaat hier echter mee stoppen. Wethouder Jakobien Groeneveld heeft een raadsvoorstel ingediend om per 1 april 2019 te stoppen met de inzameling van bedrijfsafval dat middels rolcontainers wordt ingezameld. Zij geeft aan dat de vraag naar deze dienst terugloopt en dat er voldoende alternatieven op de markt zijn. Bovendien bieden diverse aanbieders dezelfde dienst aan tegen dezelfde of zelfs voordeligere tarieven.

 

AFVALINZAMELING IN ZOETERMEER

De 350 ondernemers die nu nog een contract hebben met de gemeente om hun rolcontainers te legen, zijn dus genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe wijze van afval inzamelen. Milieu Service Nederland helpt u daarbij!

Sinds onze oprichting in de jaren tachtig zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende, landelijke afvalinzamelaar voor de zakelijke markt. Als totaalleverancier zijn wij in staat om alle afvalstromen in te zamelen en af te voeren. Of het nu gaat om afvalinzameling voor kleine of grote bedrijven, voor iedere situatie bestaat een passende oplossing.

Meer informatie

UW VOORDELEN

 • Afvalinzameling tegen scherpe tarieven
 • Een totaalleverancier voor al uw afvalstromen
 • Uitgebreide kennis op het gebied van afvalinzameling in diverse branches
 • Een ruim assortiment aan inzamelmiddelen
 • Voordelige en milieuvriendelijke dienstverlening

Wengin Qiu

FoodExplore
Milieu Service Nederland weet precies waar wij behoefte aan hebben!

Andre Bax

AB Zuid-Holland
Milieu Service Nederland geeft duidelijkheid en heeft kennis van zaken. Ze zijn klantgericht en leveren een goede service.

M. Hirschfeld

Boekhandel J. Amesz
Milieu Service Nederland is servicegericht, klantvriendelijk en oplossingsgericht.

INZAMELMIDDELEN

Milieu Service Nederland beschikt over een ruim productassortiment, van rolcontainers tot perscontainers en Multi Afval Containers. Dus of u nu veel of weinig afval produceert, wij beschikken altijd over een geschikt inzamelmiddel.

 

ROLCONTAINERS

Bent u van plan om uw bedrijfsafval ook na 1 april in te zamelen met behulp van rolcontainers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over het grootste assortiment aan rolcontainers in Nederland. Deze plaatsen wij bovendien altijd binnen 24 uur op de door u gewenste locatie. U heeft (afhankelijk van de afvalstroom) de keuze tussen zowel kunststof als metalen rolcontainers met inhoudsmaten die variëren van 120 t/m 5000 liter.

 

MINIPERSCONTAINER

Onze Miniperscontainer is uitermate geschikt voor organisaties waar veel afval vrijkomt, maar slechts weinig ruimte voor inzamelmiddelen is. De container neemt maximaal 8m2 vloeroppervlak in beslag en kan tot wel 27m3 bedrijfsafval samenpersen. Dat staat gelijk aan het afval van 24 rolcontainers van 1100 liter! Het samenpersen van het afval, zorgt ervoor dat de container minder snel vol zit. Er zijn dus minder transporten nodig om al het afval af te voeren. Dat is beter voor het milieu én uw portemonnee.

 

PERSCONTAINERS

Milieu Service Nederland beschikt ook over diverse grotere perscontainers. Onze perscontainers zijn gemakkelijk te bedienen en standaard voorzien van een automatische volmelder. U heeft dus geen omkijken meer naar uw afval. De ledigingsfrequentie past zich immers aan naar het gebruik. Wij bieden diverse grote afvalperscontainers, balenpersen en zakkenpersen aan.

 

MULTI AFVAL CONTAINERS (MAC)

Onze Multi Afval Container (MAC) is een modulair inzamelsysteem. Met de MAC scheidt u uw afval gemakkelijk direct aan de bron. De MAC is zeer geschikt om in kantoren, klaslokalen, openbare ruimten of zelfs productieomgevingen afval te scheiden. U stelt de MAC samen op basis van de afvalstromen die bij u vrijkomen en de volumes daarvan. U bepaalt dus zelf welke afvalstromen u scheidt en in welke container u dit doet.

 

Wilt u meer informatie over één van onze inzamelmiddelen? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in.

DUURZAAM AFVAL INZAMELEN

In Nederland hechten we steeds meer waarde aan duurzaamheid. Duurzaam ondernemen is ook een belangrijk speerpunt bij Milieu Service Nederland. Daarom vinden wij het belangrijk om afval te scheiden en onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te minimaliseren. Natuurlijk willen wij ook graag onze klanten helpen om duurzamer te ondernemen. Het loont ontzettend om zo nu en dan uw afvalbeheer eens goed onder de loep te nemen. Vaak ontdekken we zo verschillende manieren om uw afvalbeheer zowel duurzamer als voordeliger in te richten. Door uw afval te scheiden, levert u bijvoorbeeld al een grote bijdrage aan een beter milieu terwijl u tegelijkertijd een kostenbesparing realiseert.

AFVAL SCHEIDEN

Veel van ons afval is geschikt voor recycling. Afval is dus een waardevolle grondstof voor nieuwe producten. Om afval succesvol te recyclen, dienen wij dit echter wel gescheiden in te zamelen. Als we ons afval niet scheiden, komt het bij het restafval terecht. Het verwerken van restafval is schadelijk voor het milieu. Bovendien gaan eventuele waardevolle grondstoffen dan tijdens het verbranden verloren. Daarom willen we in een duurzame wereld deze afvalstroom altijd zo klein mogelijk houden. Het liefst zouden we deze afvalstroom zelfs helemaal niet laten bestaan! Het scheiden van afval en hergebruiken van producten zorgt ervoor dat we minder nieuwe grondstoffen (zoals olie en gas) hoeven te winnen.

Meer informatie

AFVALSCAN

Uw afvalmanagement heeft grote invloed op uw mate van duurzaam ondernemen. Tevens kan het veranderen van uw wijze van afvalinzameling een flinke kostenbesparing opleveren. Om uw afvalmanagement te verduurzamen en misschien zelfs uw afvalkosten te verlagen, heeft u natuurlijk wel inzicht in uw afval nodig. Zonder goede informatie is het moeilijk om eventuele verbeterpunten te ontdekken.

Met behulp van een afvalscan brengen wij uw huidige wijze van afvalinzameling in kaart. Op basis van deze gegevens krijgen wij een goed beeld van onder andere:

 • De afvalstromen die uw organisatie produceert
 • Hoeveel afval er bij uw organisatie vrijkomt
 • Op welke wijze het afval wordt ingezameld
 • Wat uw huidige ledigingsfrequentie(s) is/zijn

De afvalscan is de eerste stap op weg naar een duurzamer én voordeliger afvalbeheer. De analyse laat duidelijk zien waar de verbeterpunten liggen. Misschien kunt u wel veel meer afval scheiden of een lagere CO2-uitstoot realiseren door het aantal transportbewegingen te minimaliseren.

IK WIL MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over afvalinzameling in Zoetermeer? Of wilt u weten hoe u uw afvalinzameling efficiënter en duurzamer kunt inrichten? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze afvalspecialisten gaan graag met u in gesprek.

Top