• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

BEDRIJFSAFVAL VERWERKEN TEGEN HET SCHERPSTE TARIEF VAN KAATHOVEN?

Vraag offerte aan

De meest veelzijdige afvalverwerker van Kaathoven

In Kaathoven en de omgeving van Kaathoven hebben wij verschillende maatoplossingen voor een snelle en voordelige inzameling en verwerking van uw afval. En naast lage kosten zoeken we ook naar de meest duurzame vormen van afvalverwerking. Onze diensten richten zich vooral op het ophalen van afval. Maar ondanks dat informeren wij u ook over de verwerking hiervan.

Afvalverwerking via de Ladder van Lansink

Wij verzorgen het transport van uw afval naar de verwerker. Wij zoeken altijd een verwerker in de buurt van Kaathoven waardoor er minder kilometers gerden worden. Dat betekent minder uitstoot van uitlaatgassen. Wij werken volgens de Ladder van Lansink. Deze is opgebouwd uit 5 stappen; preventie, hergebruik, recycling, verbranden en storten. We proberen dus in overleg met u zoveel mogelijk afval te voorkomen en zo min mogelijk te verbranden. Zo proberen we zo duurzaam mogelijk te werken

Meest uitgebreide assortiment van Kaatshoven en omgeving

Bekijk ons aanbod

Meest uitgebreide assortiment van Kaathoven

Wij leveren het grootste assortiment aan afvalcontainers in Kaathoven en de omgeving van Kaathoven. Niet alleen rolcontainers van 120 liter maar ook rolcontainers van 5000 liter. Is dit nog niet genoeg voor u? Dan hebben wij ook perscontainers waar tot wel 34m3 afval in kan. Heeft u weinig ruimte en veel afval?  Dan is onze unieke Miniperscontainer wellicht is iets voor u. Op 8m2 (grootte van ongeveer een parkeerplaats) pers deze het afval van wel 24 containers van 1100 liter samen. U ziet, of u nou het grootste of kleinste bedrijf van Kaathoven bent, wij hebben altijd een oplossing voor u.

Bekijk onze rolcontainers

Archiefvernietiging

Wij bieden niet alleen containers voor veel verschillende afvalstromen. Wij zijn ook een betrouwbare partner voor het vernietigen van uw archief of andere vertrouwelijke documenten. In de omgeving van Kaathoven kunnen wij op 2 manieren zorgen voor archiefvernietiging. In het ene geval komt er een speciale wagen langs waarin uw container wordt geleegd. Door de dubbele achterkant komt uw papier niet in de buitenlucht en kan er dus niemand bij. Vervolgens wordt het op een depot in de buurt van Kaathoven vernietigd. Ook kunnen wij uw volle container laten omruilen voor een lege. Ook dan wordt het papier op een depot vernietigd.

Meer informatie

De voordelen van Milieu Service Nederland in Kaathoven

  • Grootste assortiment aan rolcontainers van Kaathoven
  • De scherpste tarieven
  • Betrouwbare archiefvernietiging
  • Plaatsing van uw container binnen 24 uur
  • Al uw afvalstromen op één overzichtelijk facuur
  • Keuze uit jaar, kwartaal of maandelijkse facturatie

Is uw bedrijf gevestigd in, of in de buurt van Kaathoven en zoekt u een snelle, scherp geprijsde en duurzame oplossing voor uw afval? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Top