Binnen 1 werkdag een passende offerte
Gepubliceerd: 30 mei 2022

Milieu Service Nederland is uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022!

Deel:
Ondernemingsverkiezing
Het best bewaarde geheim van Diemen... is ontdekt! Milieu Service Nederland is uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022 in de categorie Grootbedrijf. Wij zien deze prijs als een erkenning voor alle 300 collega’s die zich elke dag weer inzetten voor onze klanten. De jury roemde onze inzet om afval op een verantwoorde wijze in te zamelen en te verwerken.
Ondernemingsverkiezing

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tijdens de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland worden bedrijven in het zonnetje gezet die een belangrijke bijdrage leveren aan de economie en werkgelegenheid in de regio. Bedrijven worden beoordeeld op alle facetten van het ondernemerschap. Van duurzaamheid, het personeelsbeleid, innovativiteit tot de financiële positie. De OVNH-jury koos voor Milieu Service Nederland als winnaar omdat we onze missie uitvoeren met sterke klantfocus, een ondernemersgeest en creativiteit. “Zelfs in de moeilijke coronatijd hebben zij een nieuwe markt weten aan te boren. Het resultaat is een succesvolle en rendabele onderneming, waar mensen met plezier werken. Last but not least: ook maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf door sponsoring, educatie op scholen en de buurt schoon te houden”, aldus de OVNH-jury. De winst kwam voor ons als een verassing. Wij vinden het een eer. “Mede door corona hebben we nieuwe markten kunnen aanboren en circulariteit naar een nog hoger niveau kunnen tillen. We kijken ook al verder dan Nederland, dus we hebben grootse plannen. En die prijs? Die gaan we aan een goed doel in Noord-Holland doneren”, aldus Commercieel Directeur Dennis Ostendorf. Ben je benieuwd hoe deze avond verliep? Bekijk deze video voor een impressie van de finale in de Philharmonie te Haarlem.

De ondernemende afvalpartner

Als ondernemende afvalpartner bieden we vooruitstrevende oplossingen die een stap verder gaan dan de rest van de markt. Wij weten als geen ander wat er speelt in de markt en zijn continu bezig om in te spelen op nieuwe vraagstukken of nieuwe kansen. Wij vinden het fantastisch dat de jury onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid, zero waste en circulaire bedrijfsvoering zó waardeert. Dit bevestigt dat we met elkaar op de goede weg zijn naar een betere en schonere wereld waarin we afval omzetten tot nieuwe grondstoffen.

Emissievrij ondernemen

Wij blijven ondertussen druk bezig met onze missie om Nederland afval- en emissievrij te laten ondernemen. Wij hebben hier onlangs een grote stap ingezet door de inzameling van onze Perscontainers en All-in-One SmartCollection te verzorgen met wagens die rijden op HVO 100 brandstof. Deze brandstof is fossielvrij en verlaagt de CO2-uitstoot met 90%. Dit is een hele grote stap naar emissievrij ondernemen en een schonere wereld! Het winnen van deze prijs zien wij als eer en waardering voor de stappen die wij als onderneming zetten. En we gaan gewoon verder. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar! Dát is Milieu Service Nederland.

Tags:
Gepubliceerd: 30 mei 2022
Deel:

Bekijk het laatste nieuws