• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

BEKIJK HIER WELKE MULTI AFVAL CONTAINER HET BEST BIJ U PAST


Restafval

Bij iedere onderneming komt restafval vrij. Elke onderneming heeft haar eigen specifieke soorten restafval. Hou bij het bestellen van uw container(s) rekening met de hoeveelheid restafval die bij u vrijkomt en hoe vaak u uw container(s) wilt ledigen. In de meeste gevallen plaatsen wij de containers kosteloos binnen 24 uur.

Papier / karton

Papier en karton komen bij veel bedrijven in verschillende varianten vrij. Daarbij kunt u denken aan kartonnen verpakkingen en grafisch karton, maar ook aan kartonnen bekertjes voor de koffie. Karton bestaat voor het overgrote deel aan gerecycled oud papier en karton. Scheiden van papier is goed voor uw portemonnee én het milieu. Bij ieder bedrijf komt oud papier vrij. Oud papier en karton op efficiënte manier inzamelen levert al snel een besparing op.

Vertrouwelijke documenten

Vernietig uw vertrouwelijk papier met MobielZeker van Milieu Service Nederland. Zowel voor eenmalige vernietiging als voor periodiek vernietigen van uw vertrouwelijk papier of archief is MobielZeker de voordeligste oplossing. Uw archieven worden letterlijk voor uw deur versnipperd en u ontvangt ter plekke een vernietigingscertificaat.

PMD

Plastic verpakkingen, metalen blikjes en drankenkartons (PMD) vormen doorgaans gezamenlijk een groot deel van ons afval. Door dit afval gescheiden in te zamelen, zorgt u ervoor dat uw inzamelmiddelen minder snel vol raken. PMD is bovendien zeer geschikt voor recycling. Daarvoor dient u het dan echter wel gescheiden in te zamelen.

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Reviews

Wim Kaptein

Avans Hogeschool
Milieu Service Nederland is een gerenomeerde afvalinzamelaar met oog voor het milieu.

Etienne Boyer

Montessori College Oost
Dat afval scheiden belangrijk is onderstreept Milieu Service Nederland door hun afval-educatieprojecten.

Janneke Olie

Facilicom
Wij scheiden afval bij de bron, middels de GreenMACs! Deze GreenMACs zijn 100% circulair, dat past ons goed.

Duurzaamheid is voor steeds meer organisaties een belangrijk speerpunt in de bedrijfsvoering. Ook het afvalbeleid is daar een groot onderdeel van. De aandacht voor het scheiden van afval en het verlagen van de CO2-uitsoot neemt de laatste jaren sterk toe. Dit sluit goed aan bij het nieuwe Landelijk Afvalbeheerplan 3 (LAP3) dat in december 2017 in werking is getreden. In dit plan is een landelijke doelstelling voor het afvalbeleid van Nederland vastgesteld: in 2020 dient 75% van het bedrijfsafval gescheiden ingezameld te worden.

 

MINDER RESTAFVAL

Door ons afval te scheiden, proberen we het ontstaan van restafval te voorkomen. Restafval wordt bij de verwerking namelijk verbrand. Dit is niet goed voor het milieu. Daarom is dit ook een dure afvalstroom. Restafval dient eigenlijk volledig te bestaan uit niet-recyclebaar afval. Het is letterlijk het ‘’restje’’ dat overblijft nadat alle recyclebare afvalstromen gescheiden zijn. Als er dus toch recyclebaar afval tussen het restafval zit, wordt dit bij de verwerking verbrand. Dan gaat er een waardevolle grondstof verloren!

Met de Multi Afval Container wordt het een stuk gemakkelijker om uw afval te scheiden. U scheidt uw afval immers direct aan de bron. Hierdoor kunnen uw afvalstromen optimaal gerecycled en verwerkt worden. Dit is beter voor het milieu én uw portemonnee. Minder restafval zorgt immers voor lagere afvalkosten. De verwerking van gescheiden afval is goedkoper, want we besparen op grondstoffen en energie omdat we materialen hergebruiken.

 

SAMENSTELLING

U stelt uw Multi Afval Container samen op basis van de afvalstromen die bij u vrijkomen en de volumes daarvan. U heeft dus zelf in de hand welke afvalstromen in welke container worden ingezameld. Zo heeft u in een kantine misschien behoefte aan een inwerpopening voor gftafval, terwijl u in een kantoorruimte meer behoefte heeft aan een opening voor papier.

 

FRACTIES

De Multi Afval Container bestaat uit verschillende fracties die aan elkaar bevestigd kunnen worden. Een Multi Afval Container dient uit minimaal twee en maximaal vijf fracties te bestaan. Iedere fractie is dan gericht op een specifieke afvalstroom. Het is ook mogelijk om binnen één fractie twee verschillende afvalstromen in te zamelen. U kunt dus zelfs met slechts twee fracties, vier verschillende afvalstromen inzamelen!

 

AFVALSTROMEN

Het is mogelijk om tot wel vijf afvalstromen per Multi Afval Container in te zamelen: papier, plastic, gft, restafval en koffiebekers. De duidelijke iconen en de verschillende kleuren waarmee de afvalstromen worden aangegeven, maken het gemakkelijk om te zien welke afvalstromen er per Multi Afval Container worden ingezameld. Daarnaast is het mogelijk om de verschillende inwerpopeningen en de gebruikte kleuren naar eigen inzicht aan te passen.

 

DIVERSE UITVOERINGEN

De Multi Afval Container is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten. Zo is het mogelijk om een Multi Afval Container van duurzaam en sterk kras- en kleurvast materiaal te kiezen, de BigMAC. Deze is beschikbaar in een witte, rvs of antracieten uitvoering. Bij deze Multi Afval Container kunt u kiezen uit verschillende inhoudsmaten, van 40 tot en met 95 liter per afvalstroom. Het is ook mogelijk deze Multi Afval Container te laten voorzien van een speciale vloermat waarop wordt aangegeven wat er wel/niet in iedere afvalstroom weggegooid mag worden.

U kunt ook kiezen voor een Multi Afval Container die volledig is gemaakt van 100% gerecycled plastic. Ook deze zogenaamde GreenMAC is voorzien van aparte containers voor verschillende afvalstromen die middels speciale haakjes aan elkaar bevestigd kunnen worden. Zo staan de bakken altijd stevig naast elkaar. Omdat de container niet volledig uit één stuk bestaat, is het mogelijk om de modules intern te wijzigen of om te draaien. Het is bij deze versie niet mogelijk om meerdere afvalstromen in één fractie in te zamelen. De Multi Afval Container is voorzien van duidelijke afvalstroomaanduidingen. Daarnaast is het bij deze versie ook mogelijk om iedere afvalstroom een eigen kleur en andere inwerpopening te geven. Zo wordt het scheiden van uw afval een fluitje van een cent!

 

DE MAC CAMPAGNE

Om u nog beter te helpen bij het scheiden van uw afval, hebben wij een speciale campagne ontwikkeld. Deze MAC Campagne voorziet u en uw werknemers van relevantie informatie over het scheiden van afval en helpt u bij de introductie van de nieuwe Multi Afval Container(s). Door uw werknemers tijdig te informeren over het voornemen om voortaan afval te scheiden en hen goed te informeren over het belang hiervan, zorgt u ervoor dat zij hier enthousiast mee aan de slag gaan.

Goede communicatie is essentieel voor een succesvolle introductie van het scheiden van afval. Zo leren uw werknemers direct hoe belangrijk het scheiden van afval is en dat het eigenlijk heel simpel is. Onze MAC Campagne is voorzien een pakkende slogan: Afval scheiden? Klein gebaar, groot plezier! en is er volledig op gericht om uw werknemers te laten inzien dan het scheiden van afval eigenlijk maar een kleine moeite is. Deze kleine moeite heeft echter wel een heel groot resultaat waar we met zijn allen ontzettend trots op mogen zijn!

Middels diverse (door ons ontwikkelde) tekstuele en visuele communicatiemiddelen, leert u uw werknemers waarom het scheiden van afval zo belangrijk is. Daarnaast beschikt de campagne over een speciale afvalwijzer om uw werknemers te helpen bepalen in welke afvalstroom zij hun afval dienen weg te gooien.

 

MEER INFORMATIE?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Multi Afval Container en de bijbehorende MAC Campagne? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of via 088 – 08 09 030. Wij voorzien u graag van advies. Bent u al klant bij ons en heeft u interesse in de Multi Afval Container en/of de MAC Campagne? Dan kunt u ook contact opnemen met uw persoonlijke accountmanager.

Top