• Scherpste tarieven
 • Binnen 24 uur uw container voor de deur
 • Grootste aanbod van NL
 • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
 • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

BEKIJK HIER WELKE ROLCONTAINER HET BEST BIJ U PAST


Restafval

Bij iedere onderneming komt restafval vrij. Elke onderneming heeft haar eigen specifieke soorten restafval. Hou bij het bestellen van uw container(s) rekening met de hoeveelheid restafval die bij u vrijkomt en hoe vaak u uw container(s) wilt ledigen. In de meeste gevallen plaatsen wij de containers kosteloos binnen 24 uur.

Papier / karton

Papier en karton komen bij veel bedrijven in verschillende varianten vrij. Daarbij kunt u denken aan kartonnen verpakkingen en grafisch karton, maar ook aan kartonnen bekertjes voor de koffie. Karton bestaat voor het overgrote deel aan gerecycled oud papier en karton. Scheiden van papier is goed voor uw portemonnee én het milieu. Bij ieder bedrijf komt oud papier vrij. Oud papier en karton op efficiënte manier inzamelen levert al snel een besparing op.

Vertrouwelijke documenten

Vernietig uw vertrouwelijk papier met MobielZeker van Milieu Service Nederland. Zowel voor eenmalige vernietiging als voor periodiek vernietigen van uw vertrouwelijk papier of archief is MobielZeker de voordeligste oplossing. Uw archieven worden letterlijk voor uw deur versnipperd en u ontvangt ter plekke een vernietigingscertificaat.

PMD

Plastic verpakkingen, metalen blikjes en drankenkartons (PMD) vormen doorgaans gezamenlijk een groot deel van ons afval. Door dit afval gescheiden in te zamelen, zorgt u ervoor dat uw inzamelmiddelen minder snel vol raken. PMD is bovendien zeer geschikt voor recycling. Daarvoor dient u het dan echter wel gescheiden in te zamelen.

Glas

Glas gescheiden inzamelen levert u een flinke besparing op. Glas is volledig te recyclen zonder kwaliteitsverlies, dus het scheiden van glasafval is tevens goed voor het milieu. Milieu Service Nederland, de voordeligste service voor het inzamelen van glasafval. Wij plaatsen containers kosteloos binnen 24 uur, overal in Nederland.

Swill

Produceert uw bedrijf veel etensresten, zoals gekookt keukenafval, fruitafval, of vlees- en visresten, dan heeft u ongetwijfeld behoefte aan voordelige afvoer van uw swill. Het scheiden van swill zorgt voor gemakkelijke en milieuvriendelijke verwerking. Met de juiste containersoort heeft u altijd hygiënische inzameling van de etensresten.

Verpakte etensresten

Verpakte etensresten zijn etensresten die nog in en (zachte) verpakking zitten. Denk hierbij aan kant en klaarmaaltijden, snoepfruit in plastic, diepvriesmaaltijden en zuivelproducten. De etensresten mogen in zachte verpakkingen zoals papier en plastic zitten, maar niet in glas blik of andere maaltijden. Gekookte etensresten horen niet bij deze afvalstroom. Die kunnen bij Swill.

Chemisch afval

Bij de inzameling van chemisch afval is het van belang dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt. Gebruik daarom het juiste inzamelmiddel voor iedere soort chemisch afval. Wij kunnen u uitstekend adviseren over de meest veilige en milieuvriendelijke manier van inzamelen van uw chemisch afval.

Folie

Folie neemt in afvalcontainers veel ruimte in. Door folie gescheiden in te zamelen bespaart u al snel op uw afvalkosten. Met de inzamelmiddelen van Milieu Service Nederland komt u op eenvoudige wijze van al uw folie af. Milieu Service Nederland zorgt vervolgens voor duurzame inzameling en verwerking van het folie.

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Reviews

Rens de Vries

Containers worden altijd netjes op tijd geleegd en als je een vraag hebt, word je netjes te woord gestaan. Nog geen klachten gehad.

Fred Veerman

Klaas Puul
Milieu Service Nederland is onze totaalleverancier, van rolcontainers tot perscontainers.

Wengin Qiu

FoodExplore
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en de geleverde rolcontainers, deze sluiten goed af en stinken niet.

ONZE ROLCONTAINERS

Milieu Service Nederland beschikt over het grootste assortiment van rolcontainers in Nederland. Wij plaatsen onze rolcontainers altijd binnen 24 uur, door heel Nederland. Dus ook als er bij u sprake is van een onvoorziene situatie en u heeft met spoed een geschikte rolcontainer nodig, bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons ruime assortiment hebben wij vrijwel altijd een geschikte container voor u klaarstaan.

 

KUNSTSTOF OF METAAL

Afhankelijk van de afvalstroom die u met een rolcontainer wil gaan inzamelen, heeft u de keuze tussen zowel kunststof als metalen rolcontainers. Zowel de kunststof als de metalen rolcontainers zijn goed afsluitbaar, zodat er geen ongedierte bij het afval kan komen. Tevens zorgt dit ervoor dat er geen nare luchtjes uit de container ontsnappen.

 

INHOUDSMATEN

Bij ons heeft u de keuze tussen rolcontainers met veel verschillende inhoudsmaten. Dit stelt ons in staat om u altijd een container te leveren die precies bij uw behoeften aansluit. U wilt immers geen te kleine rolcontainer plaatsen. Dan zit deze immers te snel vol en heeft u een hogere ledigingsfrequentie nodig. Ook aan het plaatsen van een te grote rolcontainer kleven nadelen. Deze zit dan wel minder snel vol, maar dit zorgt er ook voor dat hij minder vaak geleegd wordt. Het afval kan dan gaan stinken, ongedierte aantrekken en voor overlast zorgen.

Samen met u bepalen wij de juiste containermaat en bijpassende ledigingsfrequentie. Zo voorkomen we dat uw rolcontainers te snel vol raken of dat u last krijgt van overlast. Weet u niet precies welke rolcontainer het meest geschikt is voor u? Wij helpen u graag bij het bepalen van de juiste containermaat en ledigingsfrequente. Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

ROLCONTAINERS VOOR IEDERE AFVALSTROOM

Rolcontainers zijn een uitermate goed inzamelmiddel om diverse afvalstromen in te zamelen. Met onze rolcontainers zamelt u dan ook gemakkelijk de volgende afvalstromen in: 

 • Restafval
 • Papier en karton
 • Vertrouwelijke documenten
 • Glas
 • Swill
 • Verpakte etensresten
 • PMD
 • Folie
 • Chemisch afval

Iedere organisatie is anders. Daarom heeft iedere organisatie te maken met verschillende afvalstromen en volumes daarvan. Bij een horecaonderneming komt er bijvoorbeeld meer swill vrij, terwijl er bij een kantoor juist meer papier en karton vrijkomt. Voor iedere branche hebben wij een geschikte rolcontainer, met een bijpassende ledigingsfrequentie.

 

AFVAL SCHEIDEN

Afval scheiden is beter voor het milieu én uw portemonnee. Als u uw afval niet scheidt en alles in één rolcontainer gooit, zit deze veel sneller vol. Daarnaast komt dit afval dan allemaal bij het restafval terecht. Dit is een dure afvalstroom, omdat het bij het verwerken wordt verbrand. Dit is slecht voor het milieu! Dat zorgt ervoor dat deze afvalstroom relatief duur is om af te voeren. Dus hoe groter deze afvalstroom, hoe hoger uw totale afvalkosten. Daarnaast zorgt het verbranden er ook voor dat eventuele recyclebare stoffen verloren gaan.

Daarom is het beter om uw afval te scheiden. Dit zorgt er immers voor dat uw afval optimaal gerecycled kan worden. Zo gaan er geen waardevolle grondstoffen verloren en blijft de afvalstroom voor het restafval zo klein mogelijk. Onze rolcontainers maken het gemakkelijk om uw afval te scheiden. Voor iedere afvalstroom beschikken wij over een aparte kleur rolcontainer. Al onze kunststoffen rolcontainers voor papier en karton zijn bijvoorbeeld blauw en de rolcontainers voor PMD rood. Daarnaast voorzien wij al onze rolcontainers ook van een sticker waarop de afvalstroom staat aangegeven. U ziet dus in één oogopslag welk afval in welke container gedeponeerd dient te worden.

 

MINDER TRANSPORTEN

Voor wij de rolcontainers bij u plaatsen, kijken wij altijd goed naar de afvalstromen die bij u vrijkomen en wat de volumes daarvan zijn. Wij streven er namelijk altijd naar om uw rolcontainers te legen met zo min mogelijk transportbewegingen. Daarvoor is het echter wel van belang dat u dan de juiste maat en het juiste aantal rolcontainers heeft staan. Door een passende rolcontainer maat en een bijpassende ledigingsfrequentie te bepalen, beperken wij het aantal transportbewegingen. Hoe minder transportbewegingen nodig zijn om al uw containers te legen, hoe lager de CO2-uitstoot. Een lagere ledigingsfrequentie is dus beter voor het milieu. Daarnaast heeft het ook een financieel voordeel, want: hoe minder transporten er nodig zijn, hoe lager de transportkosten.

Daarnaast kijken wij ook altijd goed naar onze inzamelroutes. Wij willen namelijk voorkomen dat er onnodige kilometers worden gereden om halflege rolcontainers te legen. Ook hiermee verminderen wij de CO2-uitstoot.

 

VOORDELEN 

 • Ruim assortiment
 • Diverse inhoudsmaten
 • Scherpe tarieven
 • Levering binnen 24 uur, door heel Nederland

ONS UITGEBREIDE ASSORTIMENT

 

Top