• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

BEKIJK HIER WELKE MINIPERSCONTAINER HET BEST BIJ U PAST


Restafval

Bij iedere onderneming komt restafval vrij. Restafval is zeer geschikt om samen te persen. Zo neemt het minder ruimte in binnen de container en verlagen we het aantal transporten. Uiteraard is het belangrijk dat we deze afvalstroom zo klein mogelijk houden. De verwerking van restafval is immers slecht voor het milieu.

Papier / karton

Met de Miniperscontainer perst u gemakkelijk uw gescheiden papier en karton samen. Door uw papier en karton gescheiden in te zamelen en samen te persen, zorgt u ervoor dat uw oudpapier optimaal gerecycled kan worden. Daarnaast voorkomt u zo dat uw inzamelmiddelen te snel vol zitten. Dit zorgt dus voor een lagere ledigingsfrequentie en een lagere CO2-uitstoot.

PMD

Plastic verpakkingen, metalen blikjes en drankenkartons (PMD) vormen doorgaans gezamenlijk een groot deel van ons afval. Door dit afval gescheiden in te zamelen, zorgt u ervoor dat uw inzamelmiddelen minder snel vol raken. PMD is bovendien zeer geschikt voor recycling. Daarvoor dient u het dan echter wel gescheiden in te zamelen.

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Reviews

Peter de Laet

Rosada fashion Outlet
Dankzij de automatische volmelder wordt de Miniperscontainer altijd op tijd geleegd.

Marianne Stroober

Tuinpark Buikslotermeer
We zijn blij met de Miniperscontainer vanwege het kleine formaat, maar ook omdat we er geen omkijken naar hebben.

Ben Ridder

Sixhaven
De registratiemodule op de Miniperscontainer van Milieu Service Nederland zorgt ervoor dat de vervuiler betaalt.

VOORDELEN VAN DE MINIPERSCONTAINER

Er kleven diverse voordelen aan het plaatsen van de Miniperscontainer:

  • De Miniperscontainer neemt weinig ruimte in, terwijl hij wel een grote inzamelcapaciteit heeft
  • Het afval wordt geur- en lekvrij opgeslagen
  • De Miniperscontainer beschikt standaard over een automatische volmelder
  • De Miniperscontainer is milieuvriendelijk
  • De Miniperscontainer kan dankzij diverse speciale opties precies op uw wensen worden aangepast

 

RUIMTEBESPAREND MET EEN GROTE INZAMELCAPACITEIT

Het is bijna onvoorstelbaar hoeveel afval u kunt samenpersen met een apparaat van deze geringe grootte. De container neemt maximaal 8 m2 van het vloeroppervlak in beslag. Dit is vergelijkbaar met de grootte van een parkeerplaats. De Miniperscontainer is daardoor ook gemakkelijk te plaatsen in krappe en moeilijk bereikbare ruimtes, zoals bijvoorbeeld een fietsenstalling of parkeergarage.

Moeilijk bereikbare of krappe ruimtes vormen daarnaast ook geen enkel probleem voor het legen van de container. Dankzij de speciale vering van onze Minipersbussen, komen zij gemakkelijk in iedere ruimte. De meest lage en krappe parkeergarages zijn voor onze wagens geen enkel probleem.   Daarnaast beschikken onze chauffeurs over een elektrische pompwagen waarmee zij de volle containers gemakkelijk kunnen verplaatsen en omwisselen.

Ondanks zijn geringe grootte heeft de Miniperscontainer een flinke inzamelcapaciteit. De container is dan ook ontwikkeld om grote hoeveelheden afval samen te persen. Dit is immers beter voor het milieu! Met onze Miniperscontainer perst u tot wel 27m3 afval samen. Dat staat gelijk aan het afval van 24 rolcontainers van 1100 liter. Dankzij de grote inzamelcapaciteit van de Miniperscontainer, hoeft u dus minder andere inzamelmiddelen te plaatsen. Ook hiermee bespaart u een hoop ruimte. Daarnaast heeft u dan ook minder inzamelmiddelen die regelmatig geleegd dienen te worden.

 

GEUR- EN LEKVRIJ

De machine bestaat uit twee delen; een persdeel en een container. Samen vormen deze de volledige Miniperscontainer. Omdat het afval in de container wordt opgeslagen, kan er geen afval uit lekken. Hiermee voorkomen we dat er ongedierte wordt aangetrokken of dat u last krijgt van vieze, plakkerige vloeren. Daarnaast zorgt deze samenstelling van de container ervoor dat er geen nare geurtjes kunnen ontsnappen.

 

AUTOMATISCHE VOLMELDER

De Miniperscontainer wordt standaard uitgerust met een automatische volmelder. Zodra de container voor 80% gevuld is, ontvangt onze logistieke afdeling daar automatisch een melding van. Zij zorgen er vervolgens voor dat de container binnen 24 uur wordt omgewisseld voor een leeg én schoon exemplaar. De ledigingsfrequentie van de Miniperscontainer past zich dus vanzelf aan naar het gebruik. In rustige periodes wordt de container dus automatisch minder vaak geleegd, terwijl de Miniperscontainer tijdens drukkere periodes juist vaker zal aangeven voor 80% gevuld te zijn. Dankzij de automatische volmelder, sluit de ledigingsfrequentie dus altijd naadloos aan op het gebruik.

 

MILIEUVRIENDELIJK

De grote inzamelcapaciteit en de automatische volmelder maken van de Miniperscontainer ook een zeer milieuvriendelijke inzameloptie. Dankzij de grote inzamelcapaciteit, zitten de inzamelmiddelen immers minder snel vol. Een mooi resultaat daarvan is dat er dan dus ook minder transporten nodig zijn om al het afval af te voeren. Dat zorgt voor een vermindering van de CO2-uitstoot.

Ook de automatische volmelder zorgt voor een verlaging van de CO2-uitstoot. De ledigingsfrequentie past zich immers aan naar het gebruik. Hiermee voorkomen we dat er onnodige kilometers worden gereden om halflege container te legen. Ook dit zorgt dus voor een flinke verlaging van het aantal transporten, wat een positief effect heeft op de CO2-uitstoot.

 

EXTRA OPTIES

Sinds de introductie van de Miniperscontainer in 2003, hebben wij deze steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. Dankzij diverse speciale functies maken we het u nog gemakkelijker om uw afval in te zamelen of zelfs te registreren wie gebruikmaakt van de container. Iedere organisatie heeft eigen specifieke wensen en eisen. Dankzij de speciale opties zijn wij in staat om iedere organisatie een Miniperscontainer te bieden die bij deze specifieke wensen aansluit.

 

HEFKANTELAAR

Het is mogelijk uw Miniperscontainer uit te laten rusten met een hefkantelaar. Met de hefkantelaar leegt u gemakkelijk rolcontainers van 120, 240 of 360 liter direct in de Miniperscontainer. U hoeft dus niet meer zelf met een vuilniszak te lopen en deze op te tillen om hem in de Miniperscontainer te deponeren. Dit is een stuk hygiënischer. U hoeft immers niet meer zelf het afval of de afvalzak vast te houden. Daarnaast is dit ook minder belastend voor bijvoorbeeld uw rug.

 

REGISTRATIESYSTEEM

Het registratiesysteem maakt het mogelijk om te zien hoe vaak en door wie de Miniperscontainer gebruikt wordt. De toegang tot de Miniperscontainer wordt hierbij geregeld middels een persoonlijke toegangssleutel. Dat is vooral handig voor locaties waar de container door meerdere personen of organisaties wordt gebruikt.

 

OZONISER

Door toevoeging van een ozoniser, zijn we nog beter in staat om nare luchtjes te bestrijden. Uiteraard is de Miniperscontainer al zodanig gebouwd dat lekkage wordt voorkomen en nare luchtjes niet kunnen ontsnappen, maar het is helaas een feit dat afval stinkt. Met de geurvretende ozoniser zorgt u ervoor dat de stank van uw afval aanzienlijk verminderd.

 

DE MINIPERSCONTAINER IN DE PRAKTIJK

Top