• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Rotterdam!

Vraag offerte aan

AFVALCONTAINER Rotterdam

Ecologisch verantwoord en duurzaam ondernemen, daar hoort de juiste afvalverwerking bij. Voor milieuvriendelijke, voordelige en snelle afvalverwerking biedt Milieu Service Nederland de beste afvalcontainers op maat in Rotterdam en omstreken. Wij beschikken over het grootste assortiment containers in Nederland, met inhoudsmaten vanaf 120 liter tot en met 5000 liter en perscontainers van 3 tot en met 34m³.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

De juiste afvalcontainer of rolcontainer voor afvalinzameling maakt het inzamelen en scheiden van uw bedrijfsafval eenvoudig. Bij Milieu Service Nederland vindt u het grootste aanbod voor de laagste prijs. Uw afvalcontainer wordt in Rotterdam en omstreken gratis geplaatst en uiteraard zorgen wij dat deze op de juiste tijd wordt geleegd. De ideale oplossing voor milieubewust en duurzaam ondernemen.

Bedrijfsreinigingsrecht

Sinds 2012 hanteert de Gemeente Rotterdam een nieuwe tariefstelling voor het inzamelen van bedrijfsafval in de gemeente, het zogenaamde Bedrijfsreinigingsrecht. Voor veel ondernemers betekent dit minimaal een verdubbeling, maar soms zelf wel een verviervoudiging in de kosten voor afvalinzameling! Om vrijstelling te verkrijgen voor Bedrijfsreinigingsrecht kunt u een overeenkomst afsluiten met Milieu Service Nederland voor uw afvalinzameling!

Neem contact op

Het grootste aanbod afvalcontainers van Rotterdam

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Rotterdam

Wilt u veilige en snelle archiefvernietiging voor een scherpe prijs? Kijk dan naar onze mogelijkheden voor Archiefvernietiging in Rotterdam en omstreken.

Meer informatie
Top