Binnen 1 werkdag een passende offerte
Gepubliceerd: 19 oktober 2023

Milieuvriendelijke archiefvernietiging: veilig en duurzaam

Deel:
Header archiefvernietiging
Bij Milieu Service Nederland begrijpen we het belang van verantwoord en veilig omgaan met vertrouwelijke documenten. Als experts op het gebied van afvalbeheer en milieubescherming, zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige archiefvernietigingsdiensten die niet alleen jouw gevoelige informatie beschermen, maar ook onze planeet helpen beschermen. In deze blog vertellen we jou alles over archiefvernietiging.
Header archiefvernietiging

Waarom archiefvernietiging belangrijk is

Organisaties, ongeacht hun omvang of branche, verzamelen dagelijks gegevens die gevoelige informatie kunnen bevatten zoals persoonlijke gegevens van klanten, financiële gegevens of bedrijfsgeheimen. Het correct vernietigen van deze documenten is van cruciaal belang om te voorkomen dat vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen valt. Het is daarom verstandig om jouw vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door een gespecialiseerd bedrijf.

Hoe werkt archiefvernietiging?

Archiefvernietiging kan zowel direct voor de deur gebeuren als op locatie bij een depot. Vind je het een fijn idee dat jouw documenten direct voor de deur versnipperd worden? Met MobielZeker Papiervernietiging worden de documenten direct versnipperd door de shredder die is ingebouwd in de vrachtwagen. De rolcontainers worden boven in de wagen pas geopend zodat niemand bij de papieren kan, ook de chauffeur niet. De documenten kunnen ook meegenomen worden naar een depot. Dit gebeurt met een speciale wagen die beschikt over een dubbele achterkant, zodat de containers niet in de buitenlucht geleegd worden. Op het depot worden alle documenten vervolgens vernietigd. Je kan er ook voor kiezen om volle containers direct om te ruilen voor lege containers. Heb je eenmalig veel documenten die vernietigd dienen te worden? Ook voor eenmalige archiefvernietiging kunnen wij je helpen. Je bent dan niet gebonden aan een contract, wel zo handig!

Wat gebeurt er met jouw vertrouwelijke documenten?


Papier is een waardevolle grondstof. Voor iedere 1000 kilogram oud papier dat wordt gerecycled, worden er gemiddeld 3,3 bomen bespaard! Papier kan namelijk tot wel 25 keer worden hergebruikt. Na het inzamelen, vernietigen en reinigen van het papier wordt het in balen geperst voor verwerking. In de papierfabriek wordt het opgelost in water waardoor de vezels loskomen en er papierpulp ontstaat. Deze pulp dient als grondstof voor nieuwe papierproducten.

Archiefvernietiging duurzaam

Onze verantwoorde aanpak

Archiefvernietiging gebeurt bij ons volgens alle wettelijke normen én volgens de richtlijnen van de NAID (National Association for Information Destruction). Wij streven altijd een hoogwaardige kwaliteitsnorm na waarbij we de documenten zorgvuldig vernietigen. Daarnaast laten wij ons structureel informeren over de laatste wet- en regelgeving.

Veiligheid en vertrouwelijkheid
Onze archiefvernietigingsdiensten zijn ontworpen om de hoogste mate van veiligheid en vertrouwelijkheid te garanderen. Onze medewerkers worden grondig gescreend en getraind om ervoor te zorgen dat jouw documenten veilig worden vernietigd zonder enig risico op informatielekken.

Milieuvriendelijke vernietiging
We zijn toegewijd aan milieubewustzijn en duurzaamheid. Daarom versnipperen we de vernietigde documenten tot kleine deeltjes die vervolgens gerecycled worden tot nieuwe papierproducten. Op deze manier minimaliseren we ons ecologische voetafdruk en verminderen we de behoefte aan het kappen van bomen voor nieuw papier.

Conformiteit met wet- en regelgeving
Wij houden ons strikt aan alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot archiefvernietiging, inclusief de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie voldoet aan de wettelijke vereisten met betrekking tot gegevensbescherming.

Aanpasbare diensten
Wij begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. Daarom bieden we aanpasbare archiefvernietigingsdiensten, inclusief regelmatige of eenmalige vernietigingssessies, afhankelijk van jouw vereisten.

Bescherm jouw gegevens én het milieu

Kiezen voor de archiefvernietigingsdiensten van Milieu Service Nederland betekent niet alleen dat je de vertrouwelijkheid van jouw gegevens waarborgt, maar ook dat je een bijdrage levert aan een duurzamere toekomst. Via onze slimme module regel je direct de vernietiging van jouw vertrouwelijk papier. Volg de stappen en zie direct wat je betaalt. Ons team staat klaar om je te helpen met al jouw archiefvernietigingsbehoeften, en we doen dit met toewijding aan zowel de bescherming van jouw informatie als het behoud van onze planeet. Samen kunnen we een positieve impact hebben op jouw organisatie én onze wereld.

Gepubliceerd: 19 oktober 2023
Deel:

Bekijk de laatste blogs