Binnen 1 werkdag een passende offerte
Gepubliceerd: 22 januari 2024

Salesweek 2024

Deel:

De eerste week van januari zijn er nog veel bedrijven, en dus ook onze klanten, vrij. Maar dat betekent niet dat we stilzitten! Deze week gebruiken we bij Milieu Service Nederland dan ook traditiegetrouw voor de jaarlijkse salesweek.

Tijdens de salesweek blikken we terug op het voorgaande jaar en kijken we vooruit naar wat er dit jaar aankomt, bouwen we kennis op en is er ruimte voor een gezonde dosis teambuilding. Benieuwd wat onze salesweek inhoudt? In dit artikel krijg je een kijkje!

Terugblik en positief het nieuwe jaar in

Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar werden de accountmanagers ontvangen met interne terugblikken, updates en vooruitzichten. We bespraken prestaties van de eigen afdeling, maar werden ook uitgebreid meegenomen in de samenwerking met andere afdelingen zoals Logistiek, Digitale Innovatie en Marketing.

Bij afvalmanagement komt echter meer kijken dan intern succes. We hebben bijvoorbeeld veel te maken met veranderende wet- en regelgeving rondom circulariteit, en het is belangrijk dat collega’s altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom kregen de accountmanagers van Joost Huigen (business developer) een uitleg over de stand van zaken rondom onder andere LAP3 en CMP1. Nog niet bekend met deze termen en wat dit voor jouw organisatie betekent? Plan dan een adviesgesprek in.

Training op niveau

Tijdens de salesweek was er natuurlijk ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom stond één dag volledig in het teken van salestrainingen. Onze eigen collega en salescoach Koen van de Velde deelde tips over het professioneel gebruik van social media, met een speciale focus op effectief en vooral authentiek gebruik van LinkedIn. Daarnaast kwam salestrainer Coen Kijk in de Vegt langs voor trainingen over het neerzetten van een krachtige salespitch.

Teambuilding

‘Verder met elkaar’ is een van onze belangrijke pijlers: niet alleen extern met onze klanten, maar juist ook intern door een fijne werksfeer met collega’s en een sterk teamgevoel. Dat gaat natuurlijk super als je tegen elkaar strijdt om de winst in simracen of op de bowlingbaan. Een gezellig uitje om de week met elkaar af te sluiten!

Samengevat was het dus wederom een mooie week waarin we met de hele afdeling Sales weer nieuwe kennis én nieuwe energie met elkaar op hebben gedaan. Op naar een succesvol 2024! 

Ook onderdeel worden van ons gedreven salesteam? 

Ontdek de vacatures
Simracen tijdens de salesweek
Tags:
Gepubliceerd: 22 januari 2024
Deel:

Bekijk het laatste nieuws