Binnen 1 werkdag een passende offerte
Gepubliceerd: 24 oktober 2022

Voor het zesde jaar op rij FD Gazelle

Deel:
Fd gazellen 2022
Wij zijn voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle! Wij zijn wederom trots dat wij, ook dit jaar weer, bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren. Wij zijn dankbaar voor al onze medewerkers, klanten en partners. Samen werken we iedere dag hard aan een afvalvrij Nederland.
Fd gazellen 2022

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt door Het Financieele Dagblad. De FD Gazellen Awards worden ingedeeld in twaalf categorieën. Deze zijn onderverdeeld in de regio-indeling Noord, Oost, Zuid en West. Daarna worden bedrijven ingedeeld naar de drie omzetklassen klein, middelgroot en groot. Wij zijn een van de snelst groeiende bedrijven in de regio West en categorie groot.

De ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland

Met vooruitstrevende oplossingen helpen wij organisaties verder op het gebied van afvalinzameling, zero waste en circulaire bedrijfsvoering. Het is onze missie om Nederland afvalvrij en CO2-neutraal te laten ondernemen. Dit bereiken we door het voor ondernemers makkelijk te maken afval te minimaliseren, te scheiden, in te zamelen en te laten recyclen. Wij zijn blij dat steeds meer organisaties voor een circulaire dienstverlening kiezen.

Door ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij altijd de beste deal bij onze klanten in de buurt aanbieden. Hierdoor hebben onze klanten meer flexibiliteit in ophaaldagen en de frequentie hiervan, én rijdt er maar één wagen door de straat waardoor we de CO2-uitstoot fors verlagen. De komende jaren blijven we investeren in innovatie en digitale oplossingen, zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen om zoveel mogelijk afval te reduceren.

De uitreiking

Wij kijken uit naar de uitreiking van deze prestigieuze ondernemersprijs op 22 november in Theater Amsterdam. Tijdens deze feestelijke uitreiking ontvangen wij onze FD Gazelle Award en worden de drie snelst groeiende organisaties per regio bekend gemaakt met gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards.

Wij helpen je graag

Wij zijn nogmaals trots op deze prijs en blijven ondertussen onze dienstverlening optimaliseren, zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij helpen je graag! Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar! Dát is Milieu Service Nederland.

Tags:
Gepubliceerd: 24 oktober 2022
Deel:

Bekijk het laatste nieuws