• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Betrouwbare papiervernietiging is een must

20 januari 2015

Gegevens UMCG belanden bij RTV Noord en NOS!

Het belang van vernietiging van vertrouwelijk papier bleek onlangs. Betrouwbare gegevens van oud-patiënten van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) belandden bij RTV Noord. Het bedrijf dat belast is met de vernietiging van de medische dossiers is onzorgvuldig met het materiaal omgegaan, zo meldt het ziekenhuis.

RTV Noord geeft aan dat het een aantal van de medische dossiers in handen heeft. Het materiaal dat zij in handen hebben bestaat onder andere uit röntgenfoto’s, beschrijvingen van ziektebeelden, namen, geboortedata en adressen.

Bij Milieu Service Nederland is papiervernietiging in vertrouwde handen. Met speciaal voor ons ontwikkelde vrachtwagens worden documenten voor uw deur vernietigd. De rolcontainer wordt middels een “lift-push-unlock-systeem” geleegd in onze mobiele archiefvernietiger. Omdat de rolcontainer pas op grote hoogte mechanisch wordt geopend is het onmogelijk voor derden om uw papieren in handen te krijgen. Zelfs onze chauffeurs zien uw papieren niet!

Doordat Milieu Service Nederland uw papier voor de deur vernietigt, krijgt u direct na het vernietigingsproces een vernietigingscertificaat overhandigd. Tevens zijn wij aangesloten bij NAID (National Association for Information Destruction). Als enige bedrijf in Nederland heeft Milieu Service Nederland bovendien alle chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor papiervernietiging getoetst aan de eisen voor een PES-verklaring. Met deze PES-verklaring zijn wij, en u, verzekerd van betrouwbaar personeel rond papiervernietiging.

Top