• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Tijd voor een terugblik: de hoogtepunten van 2018!

03 januari 2019
Jaaroverzicht 2018 - Milieu Service Nederland

Allereerst wensen wij u een succesvol en duurzaam 2019! De start van een nieuw jaar is een mooi moment om toch nog even achterom te kijken om te zien wat wij in het afgelopen jaar allemaal hebben bereikt. We zijn namelijk ontzettend trots op alle ontwikkelingen die we het afgelopen jaar hebben doorgemaakt. Van het introduceren van nieuwe producten en diensten tot het bouwen van een nieuwe bedrijfshal, we hebben ons zeker niet verveeld!

Dankzij de succesvolle introductie van Recycling Diemen (onze eigen sorteer- en overslaglocatie voor diverse afvalstromen) beschikken wij sinds 2018 over een eigen ‘’afvalhub’’ onder de rook van Amsterdam. Dit biedt natuurlijk veel mogelijkheden om onze klanten nog beter te bedienen.

Ook 2019 belooft weer een mooi jaar te worden. Wij zijn namelijk partner van de nieuwe startup Plastic Recycling Amsterdam: een fabriek waar ingezameld PMD wordt verwerkt tot een hoogwaardige grondstof. Vanaf volgend jaar is uw plastic dus geschikt voor de productie van veel meer producten dan voornamelijk bermpaaltjes en kliko’s!

We willen al onze relaties en partners bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking. Wij kijken uit naar een succesvolle voortzetting hiervan in 2019!

Ook van het jaar 2017 hebben wij onze hoogtepunten op een rijtje gezet. Benieuwd? U vindt het jaaroverzicht van 2017 op onze website!

Top