• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

En de jubileumprijs van deze maand is voor…

29 april 2016
Rosada

Rosada Fashion Outlet!

Elke maand verloot Milieu Service Nederland een tablet onder nieuwe klanten. Wij vieren namelijk ons 30-jarig jubileum dit hele jaar! Deze maand was Rosada Fashion Outlet de gelukkige winnaar van een tablet. Facility manager Peter de Laet nam de tablet blij in ontvangst.

Rosada Fashion Outlet is momenteel aan het uitbreiden met 70 nieuwe winkels. In het kader van de vernieuwing werden ook alle afvalstromen onder de loep genomen. Sinds dit voorjaar zal Milieu Service Nederland zorgdragen voor de verwerking van de verschillende afvalstromen. Winkeliers produceren vooral veel karton- en restafval. Om een eerlijke verdeling van de kosten van deze afvalstromen te garanderen maken de winkeliers gebruik van de perscontainers met gebruikersregistratie. Bij onder andere horeca komt veel vochtig afval vrij.

Milieu Service Nederland heeft haar unieke drainage pers met vochtafvoer bij Rosada Outlet hiervoor geïmplementeerd.  Bij het samenpersen wordt het vocht afgevoerd waardoor er alleen droog afval overblijft wat weinig weegt, minder stinkt en veel lichter en dus goedkoper is.

Samen kijken wij uit naar een fijne samenwerking!

Top