• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Gespecialiseerde afvalverwerkers goedkoper dan gemeentelijke inzamelaars

11 juli 2014

De Autoriteit Consument & Markt – de ACM – gaat strenger controleren op overheidsconcurrentie. Bij de exploitatie van parkeergarages en sportaccommodaties, de verhuur van overheidsvastgoed én de inzameling van bedrijfsafval zijn mogelijk contracten tegen oneerlijke tarieven aangeboden door overheden.

Volgens de wet Markt en Overheid moeten overheden alle kosten doorberekenen in de prijs als ze producten en diensten op de markt aanbieden, maar dat gebeurt niet altijd. Anita Vegter, bestuurslid van ACM: “Gemeentes mogen niet zomaar hun eigen vrachtwagens kosteloos inzetten voor het inzamelen van bedrijfsafval.”

Milieu Service Nederland staat achter de strengere controles maar is van mening dat ondanks de oneerlijke concurrentie gespecialiseerde afvalverwerkers reeds veel goedkoper zijn. Directeur Ronald Voorsluijs van Milieu Service Nederland: ”Wij merken dat veel bedrijven die eerst zaken deden met gemeentelijke afvalinzamelaars, zoals in Rotterdam, Groningen en Den Bosch, voor Milieu Service Nederland kiezen omdat ze uiteindelijk bij ons het goedkoopst uit zijn. Wij kunnen als gespecialiseerde afvalverwerker niet alleen goedkoper werken, maar hebben ook de ruimste keus aan afvalcontainers. Daarnaast kunnen wij door onze expertise veel duurzamer werken dan overheidsbedrijven. Zo zijn er de afgelopen jaren al honderden klanten overgestapt van een gemeentelijke afvalinzamelaar naar Milieu Service Nederland voor het inzamelen van bedrijfsafval. Eigenlijk moet de overheid zich helemaal niet bezighouden met het verwerken van bedrijfsafval, maar dit aan partijen als Milieu Service Nederland overlaten. Dat is goedkoper voor het bedrijfsleven en beter voor het milieu.”

Of u nu gevestigd bent in Groningen, Terneuzen of Rotterdam, ook uw kosten voor afvalverwerking kunnen omlaag. Milieu Service Nederland biedt de ruimste keus aan afvalcontainers tegen de scherpste tarieven. Neem contact op voor een advies op maat. Bel naar 088 – 08 09 010 of mail naar klantenservice@milieuservice.nl.

Top