• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Milieu Service Nederland op de PROVADA

10 april 2017
Provada 2017

PROVADA is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. Tijdens dit driedaagse netwerkevent kunt u uw hart ophalen tijdens de verschillende bijeenkomsten, op de stands en de diverse themapleinen. Ook Milieu Service Nederland is weer aanwezig dit jaar, en onze vastgoedspecialisten ontmoeten u  graag tijdens een van de beursdagen. Met 274 standhouders en meer dan 23.000 bezoekers is er kennis en inspiratie in overvloed.

 

 

Connecting the Future

Afvalinzameling voor de vastgoedsector is onze specialiteit. De inzameling van álle afvalstromen voeren wij op landelijk niveau uit. Het thema ‘Connecting the Future’, waarin data en digitalisering centraal staan, is ook voor de afvalbranche relevant. Wij begrijpen dat u grip wilt op uw afvalsituatie, met duidelijke afvalstoffenrapportages en maatwerk oplossingen. Met een druk op de knop inzicht in uw afval of een factuur betalen, daar gaat het om bij Connecting the Future. Daar maakt PROVADA (en Milieu Service Nederland) zich dit jaar sterk voor.

 

Afval in de vastgoedbranche

Bent u actief in de vastgoedsector? Kom dan eens langs bij onze stand (hal 11, stand 18) en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.  U bent van harte welkom voor vrijblijvend advies over afvalinzameling. Milieu Service Nederland heeft namelijk de snelste en voordeligste service én het meest uitgebreide aanbod aan afvalcontainers. Doordat wij begrijpen wat belangrijk is voor eigenaar, beheerder en huurder zijn wij binnen de vastgoedsector uitgegroeid tot marktleider op het gebied van afvalverwerking.

 

Komt u langs tijdens onze borrel?

U bent ’s middags welkom bij onze borrel vanaf 16.00 uur. Onder het genot van een drankje kunt u tijdens de borrel in contact komen met relaties uit de vastgoedsector. PROVADA vindt van 30 mei t/m 1 juni plaats van 10.00 – 19.00 uur in de RAI in Amsterdam.

 

Meer informatie over PROVADA vindt u hier.

Top