• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Bezoek ons op de PROVADA en maak kans op een barbecue!

21 april 2016
Provada vastgoed

Op 7, 8 en 9 juni vindt u Milieu Service Nederland op de PROVADA, hét jaarlijkse trefpunt voor de vastgoedbranche in de Amsterdam RAI. Wij ontmoeten hier graag onze relaties en adviseren bedrijven over hun afvalinzameling. Komt u langs voor een drankje en een ‘afval’ praatje? U bent van harte welkom op onze stand 0917!

The next step
De afvalbranche staat bepaald niet stil. Met het thema van de PROVADA 2016 ‘The Next Step’, weet Milieu Service Nederland wel raad. Vooruit kijken en inspelen op klantbehoeften zijn onze basisprincipes. De afvalbehoeften van onze klanten vragen om innovatieve oplossingen die bij deze tijd passen, een tijd waar geen ruimte is voor onnodige geldverspilling en milieuvervuiling. Bent u benieuwd naar The Next Step in de afvalbranche? Ga in gesprek met een van onze accountmanagers op de beurs.

Win een BBQ!
Milieu Service Nederland bestaat 30 jaar. Ons jubileum vieren wij ook op de PROVADA, samen met u! Tijdens de beursdagen geven wij namelijk onze MSN-Barbecue weg. De barbecue, ingebouwd in een rolcontainer, is makkelijk te verplaatsen en multifunctioneel dankzij de snijplank in de deksel. Nog niet klaar voor de zomer? Na de PROVADA misschien wel. Kom langs onze stand en maak kans!

Gratis afvalscan
Als er meerdere afvalstromen bij u vrijkomen bieden wij een gratis afvalscan aan. Met de afvalscan weet u snel wat de voordeligste oplossingen zijn voor uw afvalbeheer. Of het nu gaat om bedrijfsafval of vertrouwelijk papier, voor elke afvalstroom kunt u een passende afvalcontainer aanschaffen. Onze vastgoedspecialisten op de PROVADA weten door jarenlange ervaring precies wat de afvalvraagstukken zijn in de sector.

BNR Nieuwsradio live vanaf de stand
BNR nieuwsradio komt op 9 juni de hele dag live uitzenden, rechtstreeks vanuit een studio op onze stand. De vaste presentatoren draaien muziek en spreken met interessante gasten en bezoekers. Om de luisteraars een impressie te geven van de beurs, gaan de verslaggevers op zoek naar nieuwtjes en doen daar vervolgens rechtsreeks verslag van.

Voor de beste afvalservice tegen het scherpste tarief voor de vastgoedsector bent u bij Milieu Service Nederland aan het juiste adres.
Tot ziens op de PROVADA!

Top