• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2018

11 januari 2018
Milieu Service Nederland - Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Van woensdag 24 januari tot en met vrijdag 26 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2018 plaats. De Jaarbeurs staat deze dagen volledig in het teken van alles wat met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft.

Ook Milieu Service Nederland heeft een stand op de beurs! Wij zijn drie dagen aanwezig om u bij te praten en te adviseren over alle manieren waarop u duurzamer kunt ondernemen en daarnaast kunt besparen op uw afvalkosten. Heeft u vragen over uw afvalmanagement? Wij voorzien u graag van advies! U bent meer dan welkom om langs onze stand te lopen, aan te schuiven bij onze Minipersbar en al uw vragen te stellen. Heeft u geen vragen, maar bent u wel aanwezig op de beurs? Loop gerust even langs om gezellig bij te praten!

Tijdens de beurs besteden we dit jaar speciale aandacht aan drie van onze oplossingen:

We vertellen u graag hoe deze oplossingen zorgen voor een besparing op uw afvalkosten, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu! Uiteraard staat het u ook vrij om ons alles te vragen over onze andere inzamelmiddelen.

GRATIS TOEGANG

Toegang tot de beurs is gratis, u hoeft zich alleen maar te registreren via het registratieformulier. Na registratie, ontvangt u uw gratis toegangsbadge. Met deze badge heeft u drie dagen lang toegang tot de beursvloer, het lezingenprogramma, het noviteitenplein en alle activiteiten rondom het 20-jarige jubileum van de vakbeurs.

Zien we u daar? U vindt ons in hal 1 bij stand C13.

Hopelijk tot dan!

Top