• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2019

08 januari 2019

Van woensdag 23 januari tot en met vrijdag 25 januari vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer plaats. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij! Tijdens deze 21e editie is er weer ruim de tijd om kennis te delen, informatie te vergaren en innovaties te ontdekken. Gedurende drie dagen krijgen de bezoekers de kans om bijna 350 exposanten te bezoeken, 40 symposia bij te wonen en het noviteitenplein te bezoeken. U vraagt uw gratis kaarten gemakkelijk aan via het registratieformulier

KOMT U LANGS?

Milieu Service Nederland is dit jaar voor het vierde jaar oprij aanwezig bij de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Wij adviseren u graag over alle manieren waarop u uw afvalbeheer zo duurzaam mogelijk kunt inrichten. U wilt immers toch ook zo duurzaam mogelijk ondernemen?

Onze specialisten zijn iedere dag aanwezig om u te woord te staan en van passend advies te voorzien. U vindt onze specialisten bij stand F28. De openingstijden van de beurs zijn als volgt:

  • Woensdag 23 januari:        10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag 24 januari:       10:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag 25 januari:              10:00 – 17:00 uur

GRATIS TOEGANG!

Uw bezoek aan de beurs is gratis! Om wachttijden bij de deur te ontlopen, kunt u zich van tevoren registreren. Dit doet u op de website van de beursorganisatie. Na het registreren ontvangt u uw gratis toegangsbadge. Deze badge geeft u drie dagen lang toegang tot de beursvloer, het uitgebreide lezingenprogramma en het noviteitenplein.

DUURZAAM AFVALBEHEER

De 21e editie van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer is een mooi moment om u bij te praten over de diverse manieren waarmee wij u helpen om inzicht te krijgen in uw afval. Deze kennis is immers van groot belang als u uw afvalbeheer wilt verduurzamen. Dankzij onze afvalscan krijgen wij een duidelijk beeld van de afvalstromen die bij uw organisatie vrijkomen. Op basis van deze gegevens zijn onze Branchemanagers in staat om u van een passend advies te voorzien dat perfect aansluit bij uw specifieke situatie.

Onze afvalscan is echter niet het enige middel waarmee wij u helpen om een duidelijk beeld van uw afval te krijgen. Dankzij onze speciale afvalanalyse kunnen wij precies zien wat er zoal tussen uw restafval zit. Misschien zit er wel heel veel afval tussen dat gescheiden ingezameld kan worden! Indien dit het geval is, zorgt dit natuurlijk voor een flinke kostenbesparing. Restafval is immers een dure afvalstroom. Dus hoe meer afval u scheidt, hoe kleiner deze afvalstroom wordt en hoe meer u kunt besparen. En daar komt nog een ander groot voordeel bovenop: het scheiden van uw afval is veel beter voor het milieu!

Wij vertellen u tijdens de beurs graag meer over onze methoden om inzicht te krijgen in uw afval.

Hopelijk tot dan!

Top