• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Van uitval komt afval

20 november 2014

Afvalkosten vormen een onderdeel van de totale kosten van bedrijven. Om de kosten te verlagen scheiden veel bedrijven hun afval. Op dit moment wordt ongeveer de helft van het bedrijfsafval gescheiden. Dit betekent dat tot 4.5% van de omzet nog in de afvalcontainers belandt. Uit onderzoek is gebleken dat tot 90% van het bedrijfsafval apart kan worden ingezameld. Hier is dus nog een flinke besparing mogelijk.

De Provincie Noord-Holland is daarom samen met de TU Delft een onderzoek gestart naar de mogelijkheid van besparen op bedrijfsafval. Als onderdeel daarvan biedt de TU Delft ondernemers in Noord-Holland een gratis cursus aan om meer te besparen op afvalkosten. In de agenda op deze site staan de laatste data voor deze gratis cursus. De TU Delft heeft reeds 13 van de 19 cursusdagen gehouden.

Is de cursus in uw gemeente al geweest, kunt u niet op de datum van de cursus of woont u niet in Noord-Holland? U kunt ook contact opnemen met Milieu Service Nederland. Milieu Service Nederland ontzorgt de klant in zijn afvalmanagement. Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken van uw afvalstromen en -hoeveelheden. Op het door u gewenste tijdstip en locatie wordt uw afvalmanagement door uw persoonlijke accountmanager onder de loep genomen. Uit de inventarisatie komt een advies voor optimalisering van uw afvalinzameling. Door optimalisatie van uw bedrijfsafval zal uw uitval verminderen, produceert u minder bedrijfsafval en bespaart u zo op uw kosten. Bovendien draagt u bij aan een beter milieu.

Top