• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Waarom heeft u voor de Milieu Service Nederland-Minipers gekozen?

“We waren erg ontevreden over onze vorige afvalinzamelaar in Den Bosch. Dit kwam doordat het contract heel stroef verliep. Flexibiliteit werd niet geboden wanneer we bijvoorbeeld extra afval hadden na een toernooi of kampioenschap. Een groot deel van onze afvalverwerking bestaat uit petflessen en dat neemt veel ruimte in beslag. We hadden bedacht dat een perscontainer de oplossing zou zijn, maar die kon de afvalinzamelaar niet leveren. Nadat een accountmanager van Milieu Service Nederland hier regelmatig kwam en ons vertelde over de mogelijkheden, hebben we Milieu Service Nederland gevraagd een miniperscontainer neer te zetten in plaats van onze afvalcontainers. Hierdoor is onze afvalverwerking verbeterd ten aanzien van verscheidene factoren. Ook was er bij onze oude afvalinzamelaar geen ruimte voor sponsoring. Er zijn dus meerdere redenen dat we naar Milieu Service Nederland zijn overgestapt: de miniperscontainer, het directe contact met een eigen contactpersoon en de sponsoring.”

Bent u tevreden over de afvalverwerking van Milieu Service Nederland?

“Ik ben zeer tevreden over Milieu Service Nederland, omdat jullie echt doen wat jullie zeggen. Afspraak is afspraak. Met name het persoonlijk contact vind ik prettig met de binnendienst, planner en accountmanager. De klantenservice is erg snel. Als ik bel weten ze gelijk wie we zijn. Dat is weleens anders bij andere bedrijven: daar word ik diverse keren doorverbonden. Erg vervelend.”

Dhr. Lammers

HC Den Bosch
Door Milieu Service Nederland zijn we een bewustere en schonere club geworden

Heeft u een besparing kunnen realiseren met Milieu Service Nederland voor uw afvalverwerking in Den Bosch?

“Milieu Service Nederland heeft ons zeker een besparing geleverd. Alleen al het feit dat ik niet steeds hoef te bellen voor extra ledigingen van de afvalcontainer. De miniperscontainer heeft namelijk een automatische volmelder. Het aantal keer dat hier nu een wagen komt is drastisch afgenomen. Dat scheelt veel geld, want ik heb weleens begrepen dat het transport het duurste is. Daar komt bij dat de CO2-uitstoot daardoor ook veel minder is. Door de miniperscontainer zijn we dus ook nog eens milieubewuster bezig. Doordat we overal rolcontainers hebben staan, zijn we ook minder kwijt aan het schoonhouden van ons terrein. Milieu Service Nederland heeft van ons een bewustere en schonere club gemaakt!”

Vraag offerte aan

Top