• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

BEKIJK HIER WELKE ONDERGRONDSE CONTAINER HET BEST BIJ U PAST


Restafval

Bij iedere onderneming komt restafval vrij. Elke onderneming heeft haar eigen specifieke soorten restafval. Hou bij het bestellen van uw container(s) rekening met de hoeveelheid restafval die bij u vrijkomt en hoe vaak u uw container(s) wilt ledigen. In de meeste gevallen plaatsen wij de containers kosteloos binnen 24 uur.

Papier / karton

Papier en karton komen bij veel bedrijven in verschillende varianten vrij. Daarbij kunt u denken aan kartonnen verpakkingen en grafisch karton, maar ook aan kartonnen bekertjes voor de koffie. Karton bestaat voor het overgrote deel aan gerecycled oud papier en karton. Scheiden van papier is goed voor uw portemonnee én het milieu. Bij ieder bedrijf komt oud papier vrij. Oud papier en karton op efficiënte manier inzamelen levert al snel een besparing op.

Glas

Glas gescheiden inzamelen levert u een flinke besparing op. Glas is volledig te recyclen zonder kwaliteitsverlies, dus het scheiden van glasafval is tevens goed voor het milieu. Milieu Service Nederland, de voordeligste service voor het inzamelen van glasafval. Wij plaatsen containers kosteloos binnen 24 uur, overal in Nederland.

Andere producten

Andere producten

Andere producten

Reviews

Guus Roels

Rotterdamse V.V. Sterk Door Voetbal
Milieu Service Nederland is goed, schep geprijsd en levert goede service.

Eric Takkenberg

Gemeente Borne
Milieu Service Nederland levert constante kwaliteit zonder gedoe.

M. Weijers

MotoPort Europe B.V.
We hebben met Milieu Service Nederland nergens problemen of ergernis. Een snel en correct bedrijf.

ONDERGRONDSE CONTAINER: HYGIËNISCH EN RUIMTEBESPAREND

U kent het ongetwijfeld: een groot industrieel terrein, waarvan een groot deel wordt ingenomen door containers, al dan niet op wielen. Het ziet er soms niet zo netjes uit en is soms ook nog eens onhygiënisch. De installatie van een ondergrondse container biedt in zo’n geval uitkomst. Deze neemt nauwelijks ruimte boven de grond in, behoudens een inwerpopening. U houdt dus ruimte over.

Bijkomend voordeel van de ondergrondse opslag is dat afval veel minder snel gaat gisten en rotten. Dat komt omdat de temperatuur onder de grond constant tussen de 10 en de 15 graden is. Vergelijk dat maar eens met de temperatuur boven de grond op een warme zomerdag! Er is dus minder sprake van geuroverlast, en ongedierte weet dus niet eens waar het afval ligt.

Bent u van plan een glascontainer te laten installeren, dan biedt de ondergrondse variant nog een ander voordeel: geluidsdemping. Het glas dat via de inwerpopening in de container wordt gegooid, spat immers pas onder de grond uit elkaar. Dat is met name ideaal voor horecabedrijven: klanten zitten immers niet te wachten op het scherpe en storende geluid van glas dat kapot valt.

 

AFMETINGEN ONDERGRONDSE CONTAINER

De ondergrondse containers van Milieu Service Nederland voor restafval en papier en karton zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Afhankelijk van de hoeveelheid afval die uw bedrijf produceert, kunt u kiezen voor een container met een inhoud van 3,4 of 5 kubieke meter. De semi-ondergrondse container is verkrijgbaar in een uitvoering van 3 en een uitvoering van 5 kubieke meter.

Een ondergrondse glascontainer is verkrijgbaar met een inhoud van 3 of 4 kubieke meter, terwijl u bij de semi-ondergrondse variant voor glas 3 kubieke meter kunt vullen. Alle varianten worden uiteraard voorzien van een inwerpopening, die op arbo-technische hoogte wordt geplaatst. Bijkomend voordeel is dat de lediging niet via diezelfde opening gebeurt, wat eveneens bijdraagt een de hygiëne.

 

ONDERGRONDSE CONTAINER LEGEN

Het legen van de ondergrondse opslag verzorgt Milieu Service Nederland door heel Nederland. Is uw container vol? Dan laat u het ons weten. Binnen 1 werkdag na de melding wordt uw ondergrondse container dan geleegd. Het is daarbij goed om te weten dat we scherpe tarieven hanteren voor milieubewuste en duurzame afvalverwerking. Uw afval gaat dus een nieuw leven tegemoet.

 

ONDERGRONDSE CONTAINERS IN DE PRAKTIJK

 

Wanneer u bij ons een container bestelt, kunt u meteen kiezen hoe vaak wij deze moeten komen legen. Indien u daar nog geen zicht op heeft, is het ook mogelijk om dit nader te bepalen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte, waarin we een passend voorstel doen. Heeft u voor die tijd echter nog vragen, of wil u meer informatie? Neem dan eerst even contact met ons op. Dat kan via e-mail: info@milieuservice.nl, of telefoon: 088 – 08 09 030.

Top