Snelle en voordelige afvalverwerking in heel Nederland

Vraag offerte aan

Afvalverwerking

Milieu Service Nederland zorgt voor snelle, voordelige en milieuvriendelijke afvalverwerking in heel Nederland. Voor verschillende verwerkingsbehoeften hebben wij de juiste en voordeligste oplossing. U heeft geen omkijken meer naar uw afvalverwerking. Milieu Service Nederland verzorgt desgewenst het gehele proces voor u.

Wij plaatsen in heel Nederland kosteloos afvalcontainers voor uw afvalverwerking. Tevens kunnen onze accountmanagers u uitstekend adviseren over de meest optimale manier van afvalverwerking. Zij doen u een advies waarbij rekening wordt gehouden met de kosten en het milieu.

Neem contact op

Afval scheiden

Zorgt u voor goed gescheiden afvoeren van uw afval dan bespaart u op de kosten. Het is tevens beter voor het milieu. Door uw afval gescheiden aan te bieden worden materialen die in het afval zitten apart ingezameld voor hergebruik. De gescheiden afvalsoorten worden vervolgens apart verwerkt. Met ons uitgebreide assortiment hebben wij altijd de juiste container voor iedere afvalsoort en -hoeveelheid. Daarmee ondersteunen wij u optimaal om uw afval zo makkelijk en voordelig mogelijk gescheiden in te zamelen.

Vraag offerte aan

Het grootste aanbod afvalcontainers van Nederland

Bekijk ons aanbod

Milieuvriendelijke afvalverwerking

Een groot deel van het afval dat wij inzamelen wordt gebruikt voor recycling. Er blijft echter ook altijd restafval dat niet geschikt is voor recycling. Wij hebben ons beleid aangepast op de Ladder van Lansink, een standaard op het gebied van afvalbeheer vernoemd naar de politicus Ad Lansink. Ons beleid is erop gericht prioriteit te geven aan de meest milieuvriendelijke verwerkingswijzen. Dat betekent dat wij altijd op de beste manier met uw afval omgaan.

De milieuvriendelijke wijze van afvalverwerking heeft ons milieumanagementsysteem het ISO 14001:2015-certificaat en niveau 3 op de MVO Prestatieladder opgeleverd. Daarnaast zijn wij tevens in het bezit van het ISO 9001:2015- en VCA*-certificaat.

Neem contact op

Afvalverwerking via Milieu Service Nederland

  • Ruimste keuze aan afvalcontainers
  • Gegarandeerd de laagste tarieven
  • Dienstverlening in geheel Nederland
  • Uw container wordt binnen 24 uur geplaatst
  • Alle afvalstromen op één overzichtelijke factuur
  • Als u voor ons kiest, zorgen wij voor een geruisloze overgang

 

Top