• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Amstelveen!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Amstelveen

Milieu Service Nederland biedt oplossingen voor al uw afvalstromen. Van papier en bedrijfsafval tot swill en chemicaliën, voor elke afvalstroom kunt u bij Milieu Service Nederland terecht voor de beste oplossing en de juiste afvalcontainers! In de regio Amstelveen, Hoofddorp, Diemen en Schiphol bekijken we samen met u de mogelijkheden op welke wijze uw afvalstromen kan worden afgevoerd. Vervolgens legen we de afvalcontainers op de momenten dat het voor u het beste uitkomt.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Het hebben van de juiste afvalcontainer maakt het verzamelen en laten scheiden van afval eenvoudiger. Milieu Service Nederland beschikt over het grootste assortiment afvalcontainers van Nederland!

Is uw bedrijf gevestigd in deze regio, bijvoorbeeld aan de Beneluxlaan in Amstelveen, op het Polderplein in Hoofddorp, op bedrijventerrein Bergwijkpark in Diemen, op het bedrijventerrein Schiphol-Rijk te Schiphol? Afvalcontainers laten plaatsen is in alle gevallen gratis!

Miniperscontainer

De Miniperscontainer is een voor Nederland unieke afvalcontainer. Ondanks de geringe afmetingen (een vloeroppervlak van nog geen 8m2) heeft deze container een enorme capaciteit. Zo past er tot 27m3 los bedrijfsafval in, dat gelijk staat aan 24 afvalcontainers van 1100 liter per stuk! De miniperscontainer is eenvoudig in gebruik en geeft een automatische melding als de container bijna vol is. Binnen 24 uur komen wij uw Miniperscontainer legen zodat u geen hinder van een overvolle container zal ondervinden.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Amstelveen

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Amstelveen

Milieu Service Nederland biedt ook diverse mogelijkheden tot archiefvernietiging aan. Archiefvernietiging verzorgen wij altijd bij u voor de deur en na afloop ontvangt u van ons een vernietigingscertificaat.

Meer informatie
Top