• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Groningen!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Groningen

Professionele afvalzorg voor restafval van uw bedrijf in Groningen(stad). Snel, voordelig en milieuvriendelijk: de milieudienst van Milieu Service Nederland. In Groningen en omstreken bieden wij voor elke behoefte op het gebied van afvalverwerking de juiste en meest voordelige oplossing. Wij hebben duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan vandaar dat wij zowel ISO 9001 (kwaliteit) als ISO 14001 (milieu) gecertificeerd zijn!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Milieu Service Nederland heeft het grootste aanbod afvalcontainers van Nederland en in combinatie met de expertise van onze medewerkers kiezen wij samen met u de juiste afval container voor uw bedrijf. Een reclamebedrijf zal uiteraard een andere afvalstroom produceren dan bijvoorbeeld een snackbar.

Wilt u een afvalcontainer in Groningen, bijvoorbeeld op de Grote Markt, rond het stadspark of ergens anders? Geen enkel probleem! Wij plaatsen, volledig kosteloos, de afvalcontainers in de gehele regio Groningen! Met onze milieudienst bent u verzekerd van de beste afvalverwerking.

Miniperscontainer

Is uw bedrijf gevestigd in hartje Groningen, bijvoorbeeld op de Vismarkt of de Grote Markt, en heeft u niet voldoende oppervlakte om een grote afvalcontainer te plaatsen? Dan is de unieke Miniperscontainer dé oplossing! De Miniperscontainer is een pers met een container er aan vast. De afvalzakken gaan in de pers en komen vervolgens geperst in de container terecht. Zodoende kan op een oppervlakte van slechts 8m² een zeer grote hoeveelheid afval verwerkt worden. De Minipers kan worden uitgerust met een automatische volmelder. Zo komt er automatisch een melding als de pers bijna vol zit. Onze milieudienst komt dan binnen 24 uur de container legen!

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Groningen

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Groningen

Heeft u behoefte aan vernietiging van uw archief of vertrouwelijk papier in Groningen? Milieu Service Nederland biedt ook daarvoor oplossingen.

Meer informatie
Top