• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Heerlen!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Heerlen

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en voordelige manier om uw afval te laten verwerken? Dan is Milieu Service Nederland uw partner bij uitstek! Jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van duurzaam afval verwerken. Milieu Service Nederland is volledig gecertificeerd op zowel het gebied van kwaliteit (ISO 9001), arbo (VCA) en milieu (ISO 14001). Verder beschikt Milieu Service Nederland over het grootste assortiment afvalcontainers van Nederland!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Een (over)volle container kan uw bedrijfsvoering flink belemmeren. U kunt bij Milieu Service Nederland zelf aangeven wat voor inhoudsmaat u wilt en wat de gewenste ledigingfrequentie is. Op deze manier voorkomt u dat er afval rondslingert en zorgt u ervoor dat u niet teveel betaalt. Bent u gevestigd op het Pancratiusplein in Heerlen, aan de Hoofdstraat in Landgraaf / Kerkrade, aan de Dorpstraat in Brunssum of ergens anders in de regio? Geen enkel probleem. Wij plaatsen de containers geheel kosteloos!

Miniperscontainer

Milieu Service Nederland is de enige in Nederland die de unieke Miniperscontainer aanbiedt. Dit is een kleine container met een pers er voor. U gooit uw afvalzakken in de pers en deze zorgt er voor dat het vuilnis in de container geperst wordt. Dit heeft tot gevolg dat er een grote hoeveelheid afval verwerkt kan worden in de relatief kleine container. Bij ons komt automatisch een melding binnen als de container bijna vol zit en wij zullen in dat geval binnen 24 uur uw container ledigen! Door de geringe omvang kan de Miniperscontainer ook op kleine locaties geplaatst worden.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Heerlen

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Heerlen

Naast het reguliere afval biedt Milieu Service Nederland ook mogelijkheden om archieven en vertrouwelijk papier te vernietigen in Limburg.

Meer informatie
Top