• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Leiden!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Leiden

Milieu Service Nederland biedt oplossingen voor uw afvalstromen die specifiek op uw bedrijf gericht zijn. Wij bespreken met u uw totale afvalstromen en komen de containers legen op de momenten dat het voor u het beste uitkomt. Wij hebben het grootste aanbod afvalcontainers van Nederland, van plastic 120 liter rol containers, tot metalen 5000 liter rol containers!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

De dienstverlening van Milieu Service Nederland richt zich voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en de vastgoedsector op het inzamelen en scheiden van afval. In Leiden, Alphen a/d Rijn, Katwijk en omringende gemeenten bieden wij vele voordelige opties voor het ledigen van rol- of afvalcontainers.

Een afval container in de Breestraat in Leiden, aan het Stadhuisplein in Alphen aan den Rijn, op de Boulevard in Katwijk of ergens anders in de omgeving? Geen enkel probleem. Het plaatsen van een afvalcontainer verzorgen wij geheel gratis!

Miniperscontainer

Beschikt u niet over een grote locatie en heeft u wel veel afval dat vrijkomt bij uw bedrijfsvoering? Dan is de Miniperscontainer een uitstekende mogelijkheid. Een container met een pers er aan vast zorgt er voor dat het afval met een verdichting van 9:1 in de container wordt geperst. Zo kan er tot wel 27m³ in de kleine container. Naast de ruimtebesparing is de Miniperscontainer ook zeer gebruiksvriendelijk door zijn eenvoudige besturing en automatische volmelder. Deze volmelder geeft aan als de container bijna vol zit, Milieu Service Nederland komt de Minipers dan binnen 24 uur legen. Dit is ongeacht de locatie, zowel in een stadshart als op het platteland.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Leiden

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Leiden

Milieu Service Nederland biedt ook mogelijkheden tot archiefvernietiging in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn en Katwijk aan.

Meer informatie
Top