• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Binnen 24 uur een afvalcontainer voor uw deur in Oss!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Oss

Bent u met uw onderneming in Noordoost Brabant op zoek naar een milieubewuste en voordelige manier om uw afvalstromen te scheiden en in te zamelen? Dan is Milieu Service Nederland de partner bij uitstek. Zeker in de groene stad Uden en omgeving sluit Milieu Service Nederland perfect aan op uw duurzame behoeften. Met certificaten volgens de strengste eisen als het gaat om milieu en veiligheid zijn wij naast een zeer voordelige partner ook een groene partner.

Vraag offerte aan

Afvalcontainer of rolcontainer

Wij begrijpen als geen ander dat het hebben van de juiste container van essentieel belang is om de bedrijfsvoering door te laten lopen. Wij dragen zorg voor het op tijd en juist ledigen van de containers en het transport hiervan. Met rolcontainers in de maten van 120 liter tot 5000 liter in vele varianten en materialen is er voor elk bedrijf een juiste container voor elke afvalstroom. Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs om samen met u te bespreken wat voor u de juiste inhoudsmaat is en wat uw andere wensen zijn. Wilt u een afvalcontainer aan de Loopkant-Liessent in Uden, bij Danenhoef in Oss, in de buurt van het Raadhuis in Veghel of ergens anders in de omgeving van deze steden? Milieu Service Nederland plaatst in uw gehele regio de containers geheel kosteloos.

Ondergrondse container

Naast de reguliere rolcontainers voor alle typen afval heeft Milieu Service Nederland ook de mogelijkheid om (semi-)ondergrondse containers bij u te plaatsen. Perfect voor als u wel veel afval maar niet veel ruimte heeft. Dit type container is leverbaar in verschillende inhoudsmaten en voor diverse afvalsoorten. Deze containers worden vaak geplaatst bij verenigingen of grote kantoorpanden. Slechts de vulopening is bovengronds. Dit is maximaal op één meter boven de grond waardoor de inwerpopening zeer gebruiksvriendelijk is. Het oudste afval ligt dus diep onder de grond waardoor de geuroverlast zeer beperkt is, dit komt ook door de natuurlijke bodemtemperatuur waardoor het rottingsproces vertraagd wordt.

Meer informatie

Het grootste aanbod afvalcontainers van Oss

Bekijk ons aanbod

Archiefvernietiging Oss

Milieu Service Nederland biedt ook de mogelijkheid om uw archief te vernietigen. Veel bedrijven hebben vertrouwelijke documenten die af en toe vernietigd moeten worden. Ook bij u in de omgeving kunnen wij u de scherpste tarieven bieden als het gaat om papiervernietiging.

Meer informatie
Top