• Scherpste tarieven
  • Binnen 24 uur uw container voor de deur
  • Grootste aanbod van NL
  • 100% milieuvriendelijk en duurzaam
  • Totaalleverancier voor elke afvalstroom

Gemeente Meppel stopt met inzamelen bedrijfsafval. Milieu Service Nederland biedt hét alternatief!

Vraag offerte aan

Afvalcontainer Meppel

De gemeente Meppel stopt per 1 januari 2017 met de inzameling van bedrijfsafval. Bent u daarom op zoek naar een andere partner voor uw afval? Milieu Service Nederland biedt u de beste oplossing voor een duurzame en milieubewuste afvalverwerking tegen het scherpste tarief. Voor iedere afvalstroom die u wilt afvoeren, van (vertrouwelijk) papier tot frituurvet, bent u bij ons aan het juiste adres. Milieu Service Nederland heeft verschillende certificaten behaald, onder andere ISO 9001 en ISO 14001 en VCA*.

Afvalcontainer of rolcontainer

Van plastic 120 liter rolcontainers tot metalen 5000 liter rolcontainers; voor het grootste assortiment rolcontainers zit u bij Milieu Service Nederland goed. Een afvalcontainer nodig op bedrijvenpark Blankenstijn, bedrijventerrein Noord, Nijenveen/ Spijkerserve of industrieterrein Oevers? Wij bezorgen u gratis binnen 24 uur een afvalcontainer, waar u ook gevestigd bent! Heeft u weinig ruimte of wilt u graag een mooie uitstraling van uw afvalplaats? Kies dan voor onze (semi) ondergrondse containers. Voor elke afvalstroom vindt u bij ons de geschikte container. Wij voeren uw afval altijd op tijd af en verwerken dit op milieuvriendelijke wijze. Maatschappelijk verantwoord ondernemen dus, en dat voor de laagste prijs.

Grootste aanbod afvalcontainers in Meppel en omgeving!

Bekijk ons aanbod

Miniperscontainer

Dé uitkomst voor bedrijven met weinig ruimte. Het samenpersen zorgt voor ‘verdichting’, waardoor de Miniperscontainer naar verhouding weinig ruimte in beslag neemt. In één Miniperscontainer past de inhoud van vierentwintig 1100 liter containers. Dankzij de automatische volmelder heeft u geen omkijken naar de container, er wordt er automatisch een bericht naar Milieu Service Nederland verzonden als de Miniperscontainer geleegd moet worden. De Miniperscontainer heeft nog meer voordelen. Hij is geurvrij en brandveilig. Ook kunt u een gebruikersregistratie op de container plaatsen. De Miniperscontainer wordt met een kleine wagen verwisselt, daarom kunnen ze ook prima in fietsenstallingen, parkeergarages en andere moeilijk toegankelijke plekken geplaatst worden.

Meer informatie

Binnen 24 uur een rolcontainer voor uw deur, tegen de scherpste prijs!

Vraag offerte aan

Papier- en archiefvernietiging

Speciaal ontwikkelde MobielZeker wagens vernietigen uw vertrouwelijke documenten direct voor uw deur. Of u nu in Meppel of ergens anders in de omgeving gevestigd bent, wij vernietigen uw archief veilig en snel. Na vernietiging ontvangt u een vernietigingscertificaat, zo weet u zeker dat uw archief niet in verkeerde handen valt.

Meer informatie

Profiteer van de voordelen van Milieu Service Nederland

  • Scherpste tarief
  • Binnen 24 uur een container
  • Milieubewust
  • Unieke Miniperscontainer
  • Papiervernietiging voor uw deur

Dhr. Kirch - Transnordic International Forwarding

MILIEU SERVICE NEDERLAND ZEGT WAT ZE DOET, EN DOET WAT ZE ZEGT
Top