Binnen 1 werkdag een passende offerte
Gepubliceerd: 11 april 2024

BNR Duurzaam en Milieu Service Nederland verlengen partnership

Deel:

Sinds april 2023 is Milieu Service Nederland partner van het radio- en podcastprogramma BNR Duurzaam. Presentator Harm Edens bespreekt hierin op ‘de groene weg naar 2030’ elke week met andere gasten een actueel duurzaamheidsthema. Na een succesvol eerste jaar hebben we deze samenwerking voor nog een jaar verlengd.

Duurzaamheid op de radio

Het afgelopen jaar zijn er al veel interessante thema’s de revue gepasseerd en blijft ondernemend Nederland door deze samenwerking goed op de hoogte van wat er speelt rondom het thema duurzaamheid. De energietransitie, circulair grondstofgebruik of greenwashing: het komt allemaal aan bod in BNR Duurzaam. Daarom zijn we blij dat we het partnership kunnen voortzetten.

Dennis Ostendorf, commercieel directeur van Milieu Service Nederland: “Het radioprogramma BNR Duurzaam past goed bij Milieu Service Nederland als merk. We hebben dezelfde waarden en allebei vinden we dat we vandaag grote stappen moeten zetten naar een duurzame circulaire toekomst. Wij zijn trots om ons partnership voort te zetten.”

We hopen komend jaar samen nog meer ondernemers te bereiken met belangrijk duurzaamheidsnieuws! Luister je mee?

BNR Duurzaam is elke maandag om 15:00 te horen op BNR Nieuwsradio en altijd en overal via je favoriete podcastapp of de website van BNR.

Tags:
Gepubliceerd: 11 april 2024
Deel: