Binnen 1 werkdag een passende offerte
Gepubliceerd: 05 december 2022

Milieu Service Nederland doneert 2.500 euro aan Stichting Kinderfondsen Nederland

Deel:
MSN doneert 2500 euro
Afgelopen week heeft Marco de Vries, projectmanager bij Milieu Service Nederland, een cheque ter waarde van 2.500 euro overhandigd aan Lisette Immerzeel van Stichting Kinderfondsen Nederland. Hiermee steunen wij hun inzet om kinderen onder de armoedegrens vanavond een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen.
MSN donatie 2500 euro

Stichting Kinderfondsen Nederland

Stichting Kinderfondsen Nederland zet zich in voor kinderen in armoede, met een chronische ziekte of met een beperking. Door hun activiteiten gericht op de pijlers – school, sport en vrije tijd – kunnen zij volwaardig meedoen in onze maatschappij. “Met dit prachtige bedrag gaan wij veel kinderen blij maken. Ontzettend bedankt!” aldus, Lisette Immerzeel.

Klanttevredenheidsonderzoek

In november voerden wij een onderzoek uit naar klantbeleving. Als dank beloofden wij voor iedere deelname 2,50 euro te doneren aan het goede doel. Met bijna 1.000 respondenten, kunnen we spreken van een hoog reponsratio en hiermee succesvol klanttevredenheidsonderzoek. “Ons doel was dat zoveel mogelijk klanten zouden deelnemen aan het onderzoek. We willen namelijk écht weten wat er bij onze klanten speelt en waar we ze verder mee kunnen helpen. Ik ben blij dat we door de vele reacties tot zo’n mooi bedrag zijn gekomen voor Stichting Kinderfondsen Nederland. Zo maken we ook sociaal impact.” vertelt Marco de Vries. Met alle ontvangen feedback gaan we aan de slag om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Samen komen we verder!

Tags:
Gepubliceerd: 05 december 2022
Deel:

Bekijk het laatste nieuws