Binnen 1 werkdag een passende offerte
Gepubliceerd: 22 december 2023

Milieu Service Nederland doneert 2.500 euro aan Voedselbank Diemen

Deel:
Donatie Voedselbank Diemen Milieu Service Nederland Kerst

Deze week zijn collega’s Joey en Joëlle op bezoek geweest bij Voedselbank Diemen om een cheque ter waarde van 2.500 euro te overhandigen. Hiermee steunen we de organisatie die voedsel verdeelt aan mensen die onder de armoedegrens leven in Diemen, waar we gevestigd zijn.

Voedselbanken Nederland en Voedselbank Diemen

De Voedselbank is bekend in Nederland omdat de organisatie eten uitdeelt aan mensen die dit (tijdelijk) hard nodig hebben. We hebben de cheque bij Voedselbank Diemen overhandigd aan Gerda, die deze locatie 17 jaar geleden heeft opgericht. Momenteel helpen zij 100 gezinnen met zo’n 25 vrijwilligers. Gerda vertelt: “op 5 januari gaan we open met een nieuw concept. In plaats van het geven van standaardpakketten openen we een soort winkel. Daar kunnen mensen dan zelf kiezen wat ze nodig hebben. Een pot pindakaas heb je bijvoorbeeld niet elke maand nodig. Dit doen we nu al met een winkeltje waar gezinnen een keer per maand verzorgingsproducten kunnen halen.”

Je kunt de stichting (zowel jouw lokale Voedselbank als de overkoepelende organisatie) ook steunen, door geld en voedseloverschotten te doneren of door als vrijwilliger de handen uit de mouwen te steken.

Klanttevredenheidsonderzoek

Voor deze donatie mogen we onze klanten bedanken! Jullie hebben namelijk bijgedragen door ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. “We zijn blij met onze toegewijde klanten. Door de vragenlijst in te vullen helpen zij niet alleen ons verder, maar dragen zij ook bij aan een goed doel. We zijn trots op het mooie bedrag dat we nu kunnen doneren aan de Voedselbank!” aldus Joey (marketingmanager bij Milieu Service Nederland). Dankzij jullie konden we ook vorig jaar 2.500 euro doneren aan Stichting Kinderfondsen Nederland.

Het klanttevredenheidsonderzoek voeren wij jaarlijks uit in november om inzicht te krijgen in wat onze klanten positief ervaren aan onze dienstverlening en waar wellicht verbetering mogelijk is. Met jullie feedback gaan we in het nieuwe jaar weer aan de slag om nog meer te groeien als afvalpartner. Samen komen we verder!

Tags:
Gepubliceerd: 22 december 2023
Deel:

Bekijk het laatste nieuws